«Δεν είχαμε καθαρό μυαλό»

Στο γεγονός ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου δεν είχαν το καθαρό μυαλό για να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη κόντρα στον Φωκικό στάθηκε ο Γιώργος Βαζάκας στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Γρεβενιώτης τεχνικός αναφέρθηκε στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού Βόλου, δείχνοντας παράλληλα εμπιστοσύνη στην ομάδα του: «Τους βαθμούς που χάσαμε σήμερα, θα τους πάρουμε αλλού. Έχουμε καλή ομάδα και στο τέλος ο Ολυμπιακός Βόλου θα δικαιωθεί».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Βαζάκας:

«Ξέραμε ότι σε ένα τέτοιο παιχνίδι ο αντίπαλό μας, όπως είναι ο Φωκικός, που είχε δύο νίκες, θα έπαιξε με ενισχυμένη άμυνα. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ευχαριστημένος. Τα παιδιά προσπάθησαν απέναντι στην ενισχυμένη άμυνα του Φωκικού. Είχαμε υπομονή, όμως δεν είχαμε καθαρό μυαλό, αν και ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Το μόνο που έλειπε ήταν το γκολ. Δεν φοβάμαι την ομάδα μου. Τους βαθμούς που χάσαμε σήμερα, θα τους πάρουμε αλλού. Έχουμε καλή ομάδα και στο τέλος ο Ολυμπιακός Βόλου θα δικαιωθεί.

Προσπάθησα να βρω λύση. Παίζαμε στο μισό γήπεδο. Είναι παιχνίδια, που μπορεί ακόμη και να χάσεις. Κάποια στιγμή ήρθε η κούραση, δεν φταίει όμως αυτό. Ψάξαμε το γκολ και οι παίκτες ήθελαν το παιχνίδι».

Για την επιθετική δυστοκία και τη δεύτερη σερί στείρα ισοπαλία: «Θα βρούμε τις λύσεις στα τελειώματα. Έχουμε πρόβλημα στο γκολ. Δημιουργούμε, όμως, τις προϋποθέσεις. Πιστεύω στην ποιότητα των παικτών μου».

Last modified onΚυριακή, 07 Οκτώβριος 2012 20:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep