Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Θα έχουμε διακυμάνσεις»

Ο Γιώργος Βαζάκας στάθηκε στα δύο πρόσωπα του Ολυμπιακού Βόλου και τόνισε πως η ελλιπής προετοιμασία θα δημιουργεί τέτοια προβλήματα στην ομάδα.

«Δεν μπορώ να πω ότι οι ποδοσφαιριστές μου δεν έδωσαν την ψυχή τους για να πάρουν το παιχνίδι. Σας είπα, υπάρχει ένα πρόβλημα στην ομάδα, η ελλιπής προετοιμασία θα μας παρουσιάσει μέχρι να σταθεροποιηθούμε, διακυμάνσεις στην απόδοση μας. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι»

Μπορεί να ήθελε κάτι παραπάνω από την ισοπαλία ο Γιώργος Βαζάκας για το ματς με τον Βύζαντα, αλλά παραδέχθηκε πως τα κενά στην απόδοση του Ολυμπιακού Βόλου τον έφεραν να είναι κοντά και στην ήττα στις τρεις, τέσσερις περιπτώσεις που βγήκε στην κόντρα η ομάδα των Μεγάρων.

«Ηταν ένα παιχνίδι για εμένα λίγο παράξενο. Στο πρώτο είχαμε καλή παρουσία επιβάλαμε το ρυθμό μας, κάναμε καλές ευκαιρίες. Φυσικά υπήρχαν και οι καιρικές συνθήκες, ο αέρας που επηρέασε τις προσπάθειες μας και παρότι ήταν κόντρα παίξαμε με κάτω την μπάλα. Στο δεύτερο είπαμε να βάλουμε την μπάλα κάτω, να παίξουμε από τα πλάγια και να πετύχουμε ένα γκολ αν μπορέσουμε για να πάρουμε το παιχνίδι. Κάναμε τις φάσεις, είχαμε το δοκάρι, αλλά θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Είχαμε ορισμένα κενά στην απόδοση μας, αυτό θα ήθελα να το δικαιολογήσω. Αυτό είναι το πρόβλημα όταν κάνεις μικρή προετοιμασία. Είχαμε διακυμάνσεις. Ενώ είχαμε την πίεση να πετύχουμε ένα γκολ, να πάρουμε το παιχνίδι δεν το κάναμε και όπως γίνεται στο ποδόσφαιρο, στο τέλος θα το δεχθείς.

Ο Βύζας βγήκε τρεις, τέσσερις φορές στην κόντρα για να πετύχει ένα γκολ και ήταν επικίνδυνος. Μένουμε στην καλή παρουσία του πρώτου ημιχρόνου. Το αποτέλεσμα δεν είναι αρνητικό. Είμαστε μια ομάδα που βλέπει όλα τα ματς για να τα κερδίσει. Δεν μπορέσαμε, στόχος είναι το επόμενο παιχνίδι. Δεν μπορώ να πω ότι οι ποδοσφαιριστές μου δεν έδωσαν την ψυχή τους για να πάρουν το παιχνίδι. Σας είπα, υπάρχει ένα πρόβλημα στην ομάδα, η ελλιπής προετοιμασία θα μας παρουσιάσει μέχρι να σταθεροποιηθούμε, διακυμάνσεις στην απόδοση μας. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι».

Last modified onΤετάρτη, 03 Οκτώβριος 2012 21:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep