Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πάθος 48 χρόνων»

Για το πάθος των οπαδών της Νίκης Βόλου μίλησε ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα magnesiasports αναφέρθηκε στους πανηγυρισμούς των οπαδών και των παικτών μετά το διπλό στα Ψαχνά, για τα φιλιά των φιλάθλων στο πούλμαν της ομάδας, ενώ επίστησε την προσοχή στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο:

Για την υποδοχή της ομάδας μετά το διπλό στα Ψαχνά: «Αυτή η ένταση και το πάθος του κόσμου της Νίκης δεν υπάρχει. Ο κόσμος περίμενε τόσα χρόνια να πανηγυρίσει. Βγήκε το πάθος των 48 χρόνων που είχε η ομάδα να ανέβει στην Α’ Εθνική. Ήταν απίστευτο αυτό που ζήσαμε. Τι να σας πω τώρα... Δεν περιγράφονται. Μέχρι που ήρθε κόσμος μεγάλος σε ηλικία και φιλούσε το πούλμαν. Γνωρίζω πόσο συνυφασμένη είναι αυτή η ομάδα με αυτό τον τόπο. Αυτό δεν περιγράφεται».

Για το πώς το έζησαν οι ποδοσφαιριστές: «Οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν πανηγύριζαν σαν μικρά παιδιά. Το χάρηκαν με την ψυχή τους. Περίμεναν την υποδοχή, αλλά όχι αυτό το πράγμα που έγινε. Άργησε η αποστολή να φτάσει και μας περίμεναν μέχρι αργά μπροστά από το γήπεδο. Από σήμερα πάλι πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς. Να πάρουμε μία νίκη για να πανηγυρίσουμε μπροστά στον κόσμο μας. Είναι σημαντικό να κερδίσουμε για να πανηγυρίσουμε όπως πρέπει».

Για το αν φοβήθηκε στην ισοφάριση το παιχνίδι στα Ψαχνά: «Κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών κανείς δεν είναι ψύχραιμος. Το τελευταίο διάστημα όμως με εξαίρεση την Κέρκυρα που χάσαμε από άλλα πράγματα που συνέβησαν τη συγκέντρωση μας στο πρώτο μέρος, η ομάδα πήγε παντού και έπαιξε και δεν κρύφθηκε. Σε τέτοιο σημείο που δεν της χαρίστηκε τίποτα και ό, τι πήρε το πήρε με το σπαθί της. Ήρεμα τώρα να δούμε το επόμενο παιχνίδι. Να κάνουμε μία νίκη και να πανηγυρίσουμε όπως μας αξίζει, με την ψυχή μας».

Για το αν κρύβει παγίδες το ματς με τον Ηρακλή: «Από τη στιγμή που υπάρχουν ενδιαφερόμενες ομάδες, δεν είμαστε αφελείς. Εμείς έχουμε περάσει τη διαδικασία της τριάδος, όμως υπάρχει η άλλη η ομάδα της πόλης που θέλει να πετύχει αυτή απευθείας την άνοδο. Δεν θα είμαστε ήσυχοι. Γνωρίζουμε ότι θέλουμε έναν ή τρεις βαθμούς, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Δεν θα βρεθούμε αφελείς. Μέσα στα αποδυτήρια γνωρίζουν οι πάντες πότε τελειώνει το παιχνίδι της ανόδου. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Τον κόσμο δίπλα μας, σοβαρότητα, χωρίς λόγια χωρίς έπαρση και πάμε να κερδίσουμε και μετά να το πανηγυρίσουμε όπως θέλουμε».

Για τη δική του παραμονή στο «τιμόνι» της ομάδας και τη νέα σεζόν: «Πρώτα έχουμε τον στόχο μας. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Μόλις τελειώσουμε με τον στόχο μας, από κει και μετά όσο πιο ψύχραιμα μπορούμε, θα δούμε ο καθένας από την πλευρά του τι θέλει».

Last modified onΠέμπτη, 29 Μάιος 2014 16:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep