Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τελικός με Ολυμπιακό»

Ο Μπρούνο Πινιέιρο μίλησε για το βολιώτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο αμυντικός της Νίκης Βόλου με δηλώσεις του στο match program τόνισε ότι για τον Ολυμπιακό το ματς είναι ζωής και θανάτου, ενώ για τους «κυανόλευκους» μία ευκαιρία να αποσπαστούν και άλλο στη βαθμολογία. Παράλληλα, εξέφρασε την πίστη του στην άνοδο στη Super League. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μπρούνο Πινιέιρο:

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Το ποδόσφαιρο στην δεύτερη κατηγορία δεν είναι τόσο πολύ τεχνικό και βασίζεται πιο πολύ στη δύναμη. Βέβαια είναι πολύ ανταγωνιστικό. Κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα. Πιστεύω πως η Football League είναι ένα καλό πρωτάθλημα και βρίσκεται σε καλό επίπεδο».

Για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στα play off: «Μέχρι τώρα κάναμε οχτώ παιχνίδια και είμαστε πρώτοι επειδή προσπαθήσαμε πολύ και έχουμε πολύ καλή ομάδα. Εξανεμίσαμε τη διαφορά από τους πρωτοπόρους και τώρα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Απομένουν ακόμα έξι τελικοί και ελπίζω στο τέλος της χρονιάς όλα να πάνε καλά και να πανηγυρίσουμε κάτι πολύ μεγάλο».

Για τη νίκη επί του Αιγινιακού: «Ήρθα τον Ιανουάριο στην ομάδα και δεν είχα παίξει όλα τα παιχνίδια με τον Αιγινιακό. Δεν είχαμε καταφέρει να τον κερδίσουμε ούτε στα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος ούτε στην πρεμιέρα των play off. Αυτή ήταν η τελευταία μας ευκαιρία για να τον κερδίσουμε. Έπρεπε να αποδείξουμε ότι δεν ήταν καλύτεροι από εμάς. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, είχαμε υπομονή, παραμείναμε ήρεμοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και τελικά καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και πόσο διαφορετικό είναι από το πρώτο ματς: «Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Το πρώτο παιχνίδι που παίξαμε με τον Ολυμπιακό δεν έχει σχέση με αυτό της Κυριακής. Για τον Ολυμπιακό είναι παιχνίδι ζωής – θανάτου ενώ για εμάς – αν κερδίσουμε - μας δίνει την ευκαιρία να αποσπαστούμε ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία καθώς και αυτοπεποίθηση για τα επόμενα παιχνίδια. Ένας πολύ σημαντικός αγώνας, που όλοι μας τον βλέπουμε σαν τελικό. Το κίνητρο και για τις δυο ομάδες θα είναι μεγάλο, πιστεύω θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Για το ποια είναι η καλύτερη ομάδα των play off: «Για μένα η καλύτερη ομάδα των play off, πέρα από εμάς, είναι ο Αιγινιακός. Την θεωρώ πλήρη και ισορροπημένη ομάδα σε όλες τις γραμμές ανεξάρτητα αν έμεινε πίσω στη βαθμολογία. Επίσης και η Κέρκυρα διαθέτει ένα πολύ δυνατό σύνολο».

Για το πόσο πιστεύει στην άνοδο: «Αν δεν το πίστευα δεν θα ήμουν εδώ. Όλοι οι παίκτες έχουμε αυτή την πίστη. Γι' αυτό το λόγο παλεύουμε, γι' αυτό και μετά από κάθε ήττα όταν όλοι λένε ότι η Νίκη δεν θα τα καταφέρει, εμείς στο επόμενο παιχνίδι αποδεικνύουμε πως είμαστε εδώ, πως έχουμε μέσα μας πολύ δύναμη και μεγάλη πίστη. Αν όλα κυλήσουν ομαλά μέχρι το τέλος, τότε θα μπορέσουμε να ανεβούμε στη Super League».

Για το ότι πήρε από την αρχή ρόλο βασικού και έχει αγωνιστεί σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια: «Έχω το χαρακτηριστικό να παίζω σε δύο θέσεις και ως στόπερ και ως αμυντικό χαφ, κάτι που δίνει επιπλέον λύσεις στον προπονητή μου. Η αλήθεια είναι πως δεν είχα αρκετό χρόνο για προετοιμασία και προσαρμογή ωστόσο είμαι ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα απόδοσή μου. Ευτυχώς με βοηθούν οι συμπαίκτες μου, πάντα με υποστηρίζουν και συνεχώς προσπαθούν να μου εξηγήσουν για το πώς λειτουργεί το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και τη φιλοσοφία του».

Για το τι του αρέσει περισσότερο στη Νίκη: «Η ατμόσφαιρα των φιλάθλων μας. Όταν κερδίζουμε η συμπαράστασή τους είναι εκπληκτική. Βέβαια όταν χάνουμε απογοητεύονται πολύ εύκολα, κάτι που είναι λογικό καθώς φέτος μετά από τόσα χρόνια περιμένουν κάτι καλό από εμάς. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν όταν κερδίσαμε την Κέρκυρα, τον Ολυμπιακό και τα Χανιά ήταν εκπληκτική. Φυσικά δεν μπορώ να ξεχάσω και την εκπληκτική τους παρουσία στο γήπεδο του Ταύρου. Ήρθαν τόσοι πολλοί, που ήταν περισσότεροι από τους φιλάθλους του Φωστήρα».

Για τον Αλέκο Βοσνιάδη: «Θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί με έφερε στη Νίκη. Μου έδωσε πολύ αυτοπεποίθηση, πίστεψε στις δυνατότητές μου και μου έδωσε σημαντικό ρόλο στην ομάδα καθώς πολλές φορές πρέπει να είμαι ο οργανωτής του παιχνιδιού. Πιστεύω πως αν καταφέρουμε να ανεβούμε κατηγορία ένα μεγάλο, πολύ μεγάλο ποσοστό της επιτυχία θα ανήκει στον ίδιο».

Last modified onΣάββατο, 10 Μάιος 2014 13:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep