Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Διαψεύστηκα…»

Ο αμυντικός της Νίκης Βόλου, Θανάσης Ρεπετσάς, τόνισε ότι θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος στα play off.

Ο Θανάσης Ρεπετσάς υποστήριξε ότι διαψεύστηκε, μια και πίστευε πως με το τέλος του πρώτου γύρου του μίνι πρωταθλήματος θα είχαν ξεχωρίσει οι ομάδες για την άνοδο. Επίσης, με δηλώσεις του στο match program της Νίκης Βόλου αναφέρθηκε στην ισοπαλία στον Ταύρο και στο ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ισοπαλία στον Ταύρο: «Αν με ρωτούσες πριν το ματς θα σου έλεγα ότι το μόνο αποτέλεσμα που θέλουμε είναι η νίκη. Έτσι όμως όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα είμαστε ευχαριστημένοι με την ισοπαλία. Πήραμε έναν πόντο σε μία πολύ δύσκολη έδρα, ο οποίος μπορεί να αποδειχθεί «χρυσός» στη συνέχεια».

Για τη διαφορά που κάλυψε η Νίκη: «Η Κέρκυρα και ο Ολυμπιακός ξεκίνησαν με ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα και αυτό το πλεονέκτημα φαίνεται τώρα, που παρά τα άσχημα αποτελέσματα που έχουν κάνει εξακολουθούν να βρίσκονται πολύ κοντά στην κορυφή. Εμείς από την πλευρά μας κάναμε αυτό που έπρεπε να είμαστε εντός στόχου. Υπερκαλύψαμε πολύ γρήγορα αυτή τη διαφορά και όπως φαίνεται το πρωτάθλημα τώρα ξεκινάει».

Για το αν πιστεύει ότι η άνοδος θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική: «Προσωπικά πίστευα ότι στο τέλος του πρώτου γύρου θα είχαν ξεχωρίσει οι ομάδες που θα διεκδικούσαν την άνοδο. Τελικά διαψεύστηκα, καθώς ναι μεν υπάρχουν τέσσερις ομάδες, που βρίσκονται πολύ κοντά στη βαθμολογία, αλλά και οι υπόλοιπες που βρίσκονται πιο χαμηλά, έχουν πολλές πιθανότητες να διεκδικήσουν κάτι καλό καθώς παλεύουν κάθε παιχνίδι και κόβουν βαθμούς από τους πρωτοπόρους. Πιστεύω πώς θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος».

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών: «Τα Ψαχνά διαθέτουν μια αρκετά καλή ομάδα με πολύ καλά οργανωμένη άμυνα η οποία ψάχνει το γκολ κυρίως με αντεπιθέσεις. Είναι αήττητοι μέχρι στιγμής και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι, ενώ έχουν καλή ψυχολογία. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να έχουμε υπομονή ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ξεχωριστό για μένα. Ο Ηρακλής Ψαχνών είναι μια ομάδα που αγάπησα καθώς πέρασα τρία πολύ όμορφα χρόνια εκεί. Πλέον όμως είμαι ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να κερδίσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Πηγή: mangesiasports

Last modified onΤετάρτη, 30 Απρίλιος 2014 11:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep