Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Υποχρεωμένη για την υπέρβαση

Η Νίκη Βόλου καλείται να πάρει αποτέλεσμα στο ΕΑΚ.

Τα περσινά μεταξύ τους ματς στα πλέι οφ δεν είχαν βγάλει νικητή. Τότε, Ολυμπιακός Βόλου και Νίκη Βόλου έμειναν εκτός των θέσεων που οδηγούσαν στην άνοδο. Την Κυριακή (13/04, 20:30 OTE TV) θα τεθούν ξανά αντιμέτωποι στο ΕΑΚ, με τους «κυανόλευκους» να είναι με την πλάτη στον τοίχο. Η ήττα της πρεμιέρας από τον Αιγινιακό τους άφησε επτά πόντους μακριά από την κορυφή και ο Αλέκος Βοσνιάδης με τους παίκτες του γνωρίζουν πως πιθανή ήττα θα στοιχίσει διπλά. Όχι μόνο θα μεγαλώσει τη διαφορά των δύο ομάδων, αλλά θα στοιχίσει και στο ηθικό των Νικιωτών.

Στη Νίκη Βόλου, πάντως, δηλώνουν έτοιμοι για το θετικό αποτέλεσμα και θεωρούν ότι σε παιχνίδια όπως αυτό της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ τα πάντα είναι ανοικτά. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Αλέκο Βοσνιάδη και οι μόνοι που έμειναν εκτός ήταν οι Μπιτσάκος, Πιτταράς, Αναστασόπουλος, Αργύρης, Τσίτας, Χαρτσιάς.

Η αποστολή: Αποστολίδης, Ταΐρης, Μανουσάκης, Ζουλιώτης, Μπιτσάκος, Σοϊλέδης, Παπαδόπουλος, Πινιέιρο, Σουλίδης, Τσουκάνης, Γιώτας, Ρονκάτο, Γκότοβος, Ρεπετσάς, Τζιώρας, Μπακάλης, Ακασού, Ισαάκ, Ανιέτε.

Last modified onΣάββατο, 12 Απρίλιος 2014 19:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep