Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Νοητικό επίπεδο για Κ19 ο Γέσιτς»

Ο Ανδρέας Πάτσης χαρακτήρισε «αστεία» τη δήλωση αποχώρησης του Ιβάν Γέσιτς και υποστήριξε ότι υπάρχει παρασκήνιο.

Αναλυτικά τα δήλωσε ο Ανδρέας Πάτσης στο οπαδικό ραδιόφωνο της Νίκης Βόλου:

«Από τη δήλωση του Γέσιτς αιφνιδιάστηκα και εγώ. Τίποτα δεν ήταν τυχαίο, στην υπόθεση υπάρχει παρασκήνιο και δεν είναι απομονωμένο από άλλα γεγονότα που τρέχουνε. Πριν από ένα μήνα περίπου, ο Γέσιτς που έχει δείξει συμπεριφορά άκρως επαγγελματική, ζήτησε να με συναντήσει για θέματα που είναι καθημερινά που αντιμετωπίζει ένας παίκτης. Και στον επόμενο αγώνα με τη Δόξα είχε άθλια συμπεριφορά. Κλήθηκε σε απολογία, μιλήσαμε, του είπα ότι έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτόν κι οφείλει να συνεχίσει να αγωνίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να φέρει εις πέρας σε αυτό που υποσχέθηκε όταν ήρθε, τη συμμετοχή του στην άνοδο της Νίκης. Από αυτή τη συνάντηση στις 8 Ιανουαρίου φθάσαμε στη χθεσινή του δήλωση που είναι αστεία.

Γιατί είναι προϊόν επιθετικής πολιτικής στην ομάδα μας, αστεία γιατί δεν μπορεί ο Γέσιτς να φύγει από την ομάδα που τον έχει πληρωμένο, η Νίκη δεν είναι μικρομάγαζο να φεύγει ο καθένας. Δεν είναι μεμονωμένο γεγονός, έρχεται σε μία σωρεία γεγονότων που τον τελευταίο καιρό θέλουν να βλάψουν τη Νίκη Βόλου. Ο παίκτης δεν ξύπνησε ένα πρωί και είπε "θέλω να φύγω από τη Νίκη", κάποιοι τον βάλανε, τον δελεάσανε, το καλοκαίρι τον πήραμε από άλλη ομάδα γιατί δώσαμε μεγάλη προκαταβολή, υπάρχει ένας σχεδιασμός που ακουμπάει τον Γέσιτς, έχει να κάνει με την εφορεία, με το ΙΚΑ. Η επιλογή της ημέρας δεν ήταν τυχαία, ο Γέσιτς δεν το έκανε χθες μόνος του.

Στόχος και σκοπός ήταν να χαλάσουν το καλό κλίμα μετά τη νίκη, το έκαναν και πέρυσι κάποιοι, είτε βάζοντας το χέρι τους με τον κ. Τσαμπρινό στην εφορία, προσπαθούν να στερήσουν τη δυναμική της ανόδου της Νίκης. Πετάνε το ποίημα ότι ο Γέσιτς πάει στην τάδε ομάδα, ενώ ξέρουμε που θέλουνε να τον πάνε. Ο Γέσιτς έχει παχυλό συμβόλαιο και έχει πάρει 60% των χρημάτων, κάνει πρωταθλητισμό και θέλει να πάει σε ομάδα που δεν κάνει. Εμένα με διαβεβαίωσε ρητά στις 8 του μήνα "πάμε δυνατά, ηγούμαι την ομάδα για την άνοδο". Ο Γέσιτς θα κρεμάσει από τον Πάτση τα παπούτσια του. Πρόκειται περί αλητείας. Δεν γίνεται ο παίκτης να είναι πληρωμένος και να βγαίνει να λέει ότι είναι το τελευταίο του παιχνίδι. Είναι το τελευταίο του παιχνίδι της ζωής του. Πώς θα φύγεις; Δεν ξέρει ότι έχει συμβόλαιο; Πώς θα λυθεί το συμβόλαιο; Είναι κατευθυνόμενος. Εγώ δεν θα δείξω καμία επιείκεια και έλεος. Θα παίζει στην Κ-19 μέχρι εκεί είναι το νοητικό του επίπεδο, θα πω στον προπονητή να τον απομονώσει τελείως από τα αποδυτήρια γιατί μόνο κακό μπορεί να κάνει ή κάποιοι τον έβαλαν για αυτό. Το περιστατικό με τους φιλάθλους και τους φιλάθλους ήταν στημένο».

Επίσης, ανέφερε ότι εδώ και δέκα ημέρες το ΙΚΑ κάνει έλεγχο στην ΠΑΕ και όσο διαρκεί ο έλεγχος δεν μπορεί να πάρει ενημερότητα ώστε να γίνουν και οι μεταγραφές. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αναρωτήθηκε σε ποια άλλη ομάδα γίνεται κάτι τέτοιο αυτό το διάστημα και ανέφερε ότι αποτελεί μέρος του οργανωμένου πολέμου για να ανακοπεί η δυναμική της Νίκης.

Πηγή: magnesiasports

Media

Last modified onΤρίτη, 28 Ιανουάριος 2014 14:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep