Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μένουν πολλά για τις υπογραφές...»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης υποστήριξε ότι δεν έχει κλείσει στη Νίκη Βόλου και απάντησε στον Λουτσιάνο ντε Σόουζα.

Ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα κατηγόρησε τον Αλέκο Βοσνιάδη για την παρουσία του στην αναμέτρηση της Νίκης Βόλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο πρώτος, λοιπόν, ρωτήθηκε σχετικά σε δηλώσεις του στον Arena Fm και υποστήριξε ότι πήγε να παρακολουθήσει την πρώην του ομάδα. Υποστήριξε δε ότι στη Ριζούπολη είχε συνηθίσει να βλέπει υποψήφιους διαδόχους πάνω από τον πάγκο του και σημείωσε ότι για να μπουν οι υπογραφές πρέπει να γίνουν πολλά...

Αναλυτικά δήλωσε:

Για τον αν έκλεισε στην Νίκη Βόλου:

«Έγινε μια συζήτηση. Οι δικηγόροι μιλάνε τώρα και είμαστε στα τυπικά και αν προκύψει με το καλό θα γίνει».

Για την επίθεση του Λουτσιάνο προς το πρόσωπο του:

«Όλοι γνωρίζουν τις σχέσεις μου με τον Απόλλωνα. Ό,τι παιχνίδι έγινε πήγα και το είδα και έχω άριστες σχέσεις με όλους. Ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να παρακολουθήσω το παιχνίδι.

Εγώ είχα χορτάσει στην Αθήνα προπονητές πάνω από τον πάγκο μου και ποτέ δεν θα έκανα το ίδιο. Πήγα όσο πιο διακριτικά μπορούσα για να δω τον αγώνα. Κάποια στιγμή οι προπονητές πρέπει να βλέπουν κανένα παιχνίδι. Ο κ. Λουτσιάνο είπε κάποια πράγματα πάνω στην ένταση που αν με ήξερε δεν θα τα έλεγε».

Για τις επαφές με την νίκη Βόλου:

«Πριν από ενάμιση μήνα είχα πρόταση και δεν πήγα. Χτες είχαμε την τηλεφωνική επαφή και μιλήσαμε για κάποια πράγματα. Το ότι έχει γίνει επαφή έχει γίνει, αλλά μέχρι να πέσουν υπογραφές θέλει να γίνουν πολλά».

Για την βελτίωση του Απόλλωνα:

«Εγώ πιστεύω ότι ήταν θέμα κάποιων αποτελεσμάτων, ώστε να μπορέσει η ομάδα να ανεβεί. Μετράει ο χρόνος προσαρμογής και άλλα πολλά. Η ομάδα δεν πήρε τα αποτελέσματα που έπρεπε εκτός από αυτό με τον Άρη αρχικά. Παίξαμε με πολύ καλούς αντιπάλους στην αρχή και ήρθαν παιχνίδια που ήταν πολύ φυσιολογικό να χαθούν. Ήθελε η ομάδα ένα δύο αποτελέσματα για να ανέβει και πλέον είναι από τα φαβορί για την παραμονή. Είναι σημαντικό πως υπάρχει και η ικανότητα να ενισχυθεί».

Για το φετινό πρωτάθλημα:

«Το περσινό ήταν εντυπωσιακό πρωτάθλημα και πολύ ανταγωνιστικό. Φέτος άλλαξε για κάποιους λόγους και το σημαντικό είναι οι πρωτοπόροι να μη μπούν στα πλει οφ με μεγάλη διαφορά. Υπάρχουν κάποια φαβορί, υπάρχει ένας γύρος μπροστά και πιστεύω πως θα δούμε μεγάλες μάχες στο μέλλον».

Last modified onΠαρασκευή, 17 Ιανουάριος 2014 16:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep