Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Λουτσιάνο τέλος, αναλαμβάνει Βοσνιάδης

Παρελθόν αποτελεί για τη Νίκη Βόλου ο Βραζιλιάνος τεχνικός Λουτσιάνο ντε Σόουζα.

 Μετά το 0-0 με τον Τύρναβο η διοίκηση της Νίκης Βόλου ήταν πολύ προβληματισμένη από την εικόνα της ομάδας. Το flnews.gr δεν σας είχε ενημερώσει τυχαία ότι το μέλλον του Λουτσιάνο ήταν αβέβαιο στους «κυανόλευκους». Μετά το νικηφόρο (1-0) παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο κύπελλο, που ωστόσο σήμανε αποκλεισμό, καθώς είχε προηγηθεί το 3-1 του πρώτου αγώνα, ανακοινώθηκε το τέλος της συνεργασίας.

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας Λουτσιάνο ντε Σόουζα. Τον ευχαριστεί για την μέχρι τώρα προσφορά του στο σύλλογο και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του» αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε αργά το βράδυ της Πέμπτης (16/1) η ΠΑΕ Νίκη Βόλου.

Ο ίδιος ο Λουτσιάνο έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Θέλω να πω ενα μεγάλο ευχαριστω στους ποδοσφαιριστες, στο τεχνικό επιτελείο και σ' όσους ασχολούνται με την ομάδα της Νίκης Βόλου καθώς μόλις ενημερώθηκα απο τον Ακη Κουντούρη ότι παύει η συνεργασία μας με την ομάδα! Εύχομαι καλη επιτυχία και την άνοδο στη Superleague».

Αξιοσημείωτο ότι ο Παναγιώτης Τζαναβάρας αποχώρησε από τη θέση του προπονητή στη Νίκη μετά το πρώτο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, που έγινε στη Ριζούπολη. Όλα δείχνουν ότι αντικαταστάτης του Λουτσιάνο θα είναι ο Αλέκος Βοσνιάδης, ο οποίος αναλαμβάνει να καθοδηγήσει την ομάδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Last modified onΠέμπτη, 16 Ιανουάριος 2014 23:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep