Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

H συγγνώμη του Γέσιτς

Ο Ιβάν Γέσιτς εξήγησε γιατί ζήτησε αλλαγή.

Ο Σέρβος επιθετικός της Νίκης Βόλου, Ιβάν Γέσιτς ζήτησε αλλαγή και αποδοκιμάστηκε από τουε οπαδούς. Έτσι, βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και δήλωσε: 

«Μέχρι τώρα έπαιξα 13 παιχνίδια και ούτε μία φορά δεν ήμουν εδώ. Για μένα δεν υπάρχει κανένα θέμα. Για το σημερινό παιχνίδι δεν μπορείς να πάρεις μπάλα στα χέρια και να τη βάλεις μέσα στο τέρμα. Είναι δύσκολο όταν μία ομάδα παίζει συνέχεια πίσω. Υπάρχει ένας σκοπός και γι αυτό είναι ένας προπονητής εδώ. Ο προπονητής ζήτησε από εμάς κάποια πράγματα και εμείς δεν παίξαμε τίποτα. Λόγω άγχους…

Ξέρω ότι σε κάθε παιχνίδι ο κόσμος είναι κοντά μας και ακόμα κι αν χάναμε μας χειροκροτούσαν. Για αυτό μπορώ να τα δώσω όλα. Θέμα δεν υπάρχει να ξέρετε. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ γιατί με πρόσεχε πολύ σήμερα ο προπονητής μου και με πιστεύει. Έκανα ένα λάθος. Ζήτησα αλλαγή από μόνος μου γιατί δεν μου έβγαινε το παιχνίδι. Ζητάω συγνώμη γιατί ζήτησα αλλαγή από μόνος μου και για τίποτα άλλο. Εγώ κάθε μέρα είμαι στα αποδυτήρια και να πω ένα μήνυμα για όλους. Ξέρω πώς όλοι οι φίλαθλοι αγαπάνε τη Νίκη Βόλου. Δεν είναι όμως τρόπος, όπως ακούω τα τρία τελευταία παιχνίδια. Μπορεί να μην παίζουμε καλά. Εμείς ξέρουμε πάρα πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι όταν μία ομάδα παίζει με εννιά παίκτες πίσω.

Δικό μου μήνυμα είναι να μην γίνει δύσκολη η έδρα μας για μας. Να μην γίνει όπως το γήπεδο του Ηρακλή. Να μην έχουμε δηλαδή άγχος να βγαίνουμε στο γήπεδο μας. Θέλω να σας παρακαλέσω όλους να βοηθήσετε. Εμείς θέλουμε να βάλουμε γκολ από το πρώτο δευτερόλεπτο αλλά δεν γίνεται. Εγώ σήμερα είμαι εδώ, αύριο δεν θα είμαι. Πρέπει να βοηθάτε τους παίκτες. Αυτό έγινε σήμερα. Όμως όλο αυτό έχει έναν μήνα. Για αυτό μου βγήκε σήμερα όλο αυτό. Αγαπάω τον κόσμο της Νίκης Βόλου. Κάθε άνθρωπος έχει καλή και κακή στιγμή. Ζητάω συγνώμη μόνο για το ότι ζήτησα αλλαγή από τους συμπαίκτες μου και από τον προπονητή μου».

Πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΚυριακή, 05 Ιανουάριος 2014 18:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep