Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πολεμικό κλίμα»

Το αφεντικό της Νίκης Βόλου, Ανδρέας Πάτσης, υποστήριξε ότι άντρας των ΜΑΤ τον χτύπησε αναίτια στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο Πάτσης με δηλώσεις του χαρακτήρισε επίσης πολεμικό το κλίμα που συνάντησε η ομάδα του στην Καρδίτσα. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ανδρέας Πάτσης στο goalpost:

«Τον αγώνα τον παρακολούθησα με τους φιλάθλους της Νίκης, από το πέταλο του γηπέδου. Μετά το τέλος του αγώνα υπήρξε ρίψη αντικειμένων προς τους παίκτες της ομάδας μας από την πλευρά των φιλάθλων της Αναγέννησης και θέλησα να πάω κοντά τους, ώστε όσο μπορούσα να τους προστατέψω. Δηλώνοντας την ιδιότητά μου, εισήλθα στον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκα προς την ομάδα μου. Τότε αναίτια ένας άνδρας των ΜΑΤ με χτύπησε στο πρόσωπο με το γκλοπ του. Να σημειώσω πως ακόμα κι αν δεν κατάλαβε ποιος ήμουν, δεν έκανε καμία προσπάθεια να με απωθήσει με την ασπίδα του, παρά ήρθε με σκοπό να με χτυπήσει.

Το περιστατικό επιβεβαιώνει και ο γιατρός της ομάδας κ. Νοταράς, που ήταν από πίσω μου. Μάλιστα, αναζητήσαμε τον Αστυνομικό Διευθυντή για να υποβάλλω μήνυση όμως δεν κατέστη δυνατό να τον βρούμε».

Για τον αγώνα και το κλίμα που επικράτησε: «Γενικά το κλίμα ήταν πολεμικό. Εμείς σαν ομάδα δεν έχουμε πρόβλημα με το σκληρό παιχνίδι, αλλά άλλο σκληρό παιχνίδι και άλλο πόλεμος. Πλέον, βρισκόμαστε σε πόλεμο. Όλα τα παιχνίδια από 'δω και πέρα θα είναι πόλεμος. Να είναι βέβαιοι πως τον πόλεμο στο τέλος θα τον κερδίσουμε».

Last modified onΔευτέρα, 23 Δεκέμβριος 2013 13:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep