Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν σκύβουμε κεφάλι»

Για έλλειψη καθαρού μυαλού μίλησε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας.

Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου δήλωσε μετά το 0-0 με τον Εθνικό Γαζώρου: ««Το αποτέλεσμα δεν είναι καλό για εμάς. Είχα ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές μας να πάρουν οπωσδήποτε το τρίποντο. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Δεν είχαμε την καθαρή σκέψη στο τελευταίο τρίτο, με μια καλύτερη ενέργεια, με καλύτερες σέντρες. Δουλεύουμε σε αυτόν τον τομέα γιατί ξέρουμε ότι θα έχουμε να παίξει με ομάδες με κλειστές άμυνες. Ατυχήσαμε σε κάποιες φάσεις. Δεν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, τώρα πρέπει να είμαστε ακόμη πιο δυνατοί. Είναι πολύ νωρίς, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, θα διαχειριστούμε αυτή την ισοπαλία και θα βρούμε τους βαθμούς αλλού.

Ευχαριστώ τους παίκτες για την προσπάθεια, συνεχίζουμε, συγχαρητήρια στον κ. Μάκη και τον Εθνικό Γαζώρου. Ούτε κλάματα, ούτε τα κεφάλια κάτω, έχουμε δρόμο μπροστά μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη βοήθειά του, υποσχόμαστε ότι θα δίνουμε το 100% και συνεχίζουμε τη δουλειά μας».

Ο Πάρης Μπακάλης είπε: ««Το παιχνίδι ήταν όπως το περιμέναμε, αντιμετωπίσαμε μια πολυπρόσωπη άμυνα, δεν σκοράραμε γρήγορα να μας φύγει το άγχος. Νομίζω ότι κάναμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν ευτυχήσαμε να σκοράρουμε. Συνεχίζουμε όμως. Ο στόχος είναι η άνοδος και θα την πετύχουμε. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο Πανθεσσαλικό και να τον πω να μην απογοητεύονται από ένα κακό αποτέλεσμα γιατί εμείς θα είμαστε εδώ και θα κάνουμε αυτό που πρέπει».

Πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΚυριακή, 24 Νοέμβριος 2013 18:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep