Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Φαβορί με... αποδείξεις»

Ο Κώστας Γιώτας μίλησε για τη Νίκη Βόλου και το προσεχές παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου στο Βόλο.

Ο τεχνικός του Εθνικού Γαζώρου, Μάκης Κατσαβάκης, χαρακτήρισε τη Νίκη Βόλου φαβορί στη μεταξύ τους αναμέτρηση, ωστόσο ο Κώστας Γιώτας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο match program της Νίκης υποστήριξε ότι τα φαβορί φαίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα, ο αμυντικός των «κυανόλευκων» αναφέρθηκε στο φετινό πρωτάθλημα, τα στοιχεία που πρέπει να έχει μία ομάδα για να στεφθεί πρωταθλήτρια και για το στόχο της ανόδου στη Super League. Μεταξύ άλλων είπε:

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου:

«Είναι αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα, ειδικά στην αμυντική της γραμμή. Θέλει πολύ προσοχή και υπομονή ώστε να μπορέσεις να τη διασπάσεις. Το γεγονός ότι είναι τέταρτη στο πρωτάθλημα αυτό κάτι σημαίνει. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι που ξέρουμε ώστε να πάρουμε τη νίκη. Θεωρώ πως τα στοιχεία που είδε ο τότε προπονητής μου σε μένα ήταν η δουλειά και το πάθος που έδειχνα στις προπονήσεις».

Για το γεγονός ότι ο Μάκης Κατσαβάκης έχρισε φαβορί τη Νίκη Βόλου:

«Το φαβορί είναι στα χαρτιά. Ο πραγματικός νικητής βγαίνει μέσα από το χορτάρι. Δεν θα διαφωνήσω ότι θεωρητικά είμαστε το φαβορί, ωστόσο, αυτό πρέπει να το αποδείξεις στα 90 λεπτά του αγώνα. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Το καθένα έχει τη δυσκολία του. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εφησυχάσουμε».

Για το φετινό πρωτάθλημα και αν είναι δύο ταχυτήτων:

«Ναι ως ένα βαθμό το πιστεύω αυτό. Σίγουρα δεν είναι τόσο ανταγωνιστικό όσο το περσινό. Υπάρχουν κάποιες οκάδες και στους δύο ομίλους που είναι χαμηλότερης δυναμικότητας από κάποιες άλλες. Στα μπαράζ ωστόσο όπου θα βρεθούν οι καλύτερες ομάδες, σίγουρα θα είναι πιο δύσκολο και ανταγωνιστικό».

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει μία ομάδα για να βγει πρωταθλήτρια:

«Νομίζω πως πολλά παίζουν ρόλο στο να βγει μία ομάδα πρωταθλήτρια. Πρώτο και σημαντικότερο είναι τα αποδυτήρια. Όταν είσαι οικογένεια και δεν υπάρχουν εγωισμοί αυτό βοηθά και στο αγωνιστικό κομμάτι. Από εκεί και πέρα, αν δουλεύεις πολύ τότε έχεις πολλές πιθανότητες να βγεις πρωταθλητής».

Για το στόχο της ανόδου στη Super League:

«Στόχος μας φέτος είναι η άνοδος και μόνο. Θα ήθελα πολύ του χρόνου να παραμείνω στη Νίκη και να αγωνισθώ έστω και σε ένα παιχνίδι στη Super League».

Last modified onΠαρασκευή, 22 Νοέμβριος 2013 12:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep