Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν υποτιμούμε την Καβάλα» (video)

Το προσεχές παιχνίδι της Νίκης Βόλου με την Καβάλα σχολίασε ο Πάρης Μπακάλης, τονίζοντας ότι η ομάδα του θέλει μόνο νίκη.

Ο μέσος των «κυανόλευκων» παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της Νίκης Βόλου, Blue Tv, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κλήρωση του Κυπέλλου, την πίεση του πρωταθλητισμού και το φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά ο Πάρις Μπακάλης δήλωσε:

Η επιστροφή σου στα γήπεδα μετά τον τραυματισμό σου συνδυάστηκε από μια ευρεία νίκη επί της Ζακύνθου. Ήταν τόσο εύκολο το παιχνίδι όσο το βλέπαμε εμείς απ' έξω;

«Τα παιχνίδια δεν είναι εύκολα έτσι όπως φαίνονται απ' έξω. Το ότι κερδίσαμε μ' ένα ευρύ σκορ είναι πολύ θετικό απλά ευτυχίσαμε να προηγηθούμε νωρίς και μετά κάναμε αυτό που κάνουμε πάντα στην έδρα μας, το αυτονόητο».

Έλειψες γύρω στις τέσσερις εβδομάδες εξαιτίας μιας θλάσης που υπέστης, στο δεύτερο παιχνίδι κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης στο παιχνίδι με τον Τύρναβο.

«Ήταν στο τέλος της προθέρμανσης, πήγα να σουτάρω ένιωσα αυτό που νιώθουν όλοι όταν παθαίνουν μια θλάση, ήταν πρωτόγνωρο για μένα, το ξεπέρασα, έκατσα ένα μήνα με θεραπείες και όλα αυτά που πρέπει να κάνει ένας ποδοσφαιριστής και είμαι εδώ δυνατός και πάλι μαζί σας».

Θέλω να μου κάνεις ένα σχόλιο για την κλήρωση του Κυπέλλου. Συναντάμε τον Απόλλωνα Σμύρνης δεύτερη ομάδα από τη Super League.

«Νομίζω ότι υπήρχαν και ομάδες από τη Β Εθνική που μπορούσαμε να κληρωθούμε και να έχουμε μια πιο καλή κλήρωση για να συνεχίσουμε στο Κύπελλο, αν και πιστεύω ότι δείξαμε με τον Πανθρακικό ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και με τις ομάδες της Super League».

Έχουμε δυνατότητα πρόκρισης;

«Νομίζω πως ναι. Το δείξαμε και με τον Πανθρακικό».

Σε ότι αφορά τώρα το πρωτάθλημα. Ότι αφορά τα παιχνίδια εντός έδρας έχουμε το απόλυτο. Στα εκτός έδρας έχουμε στερηθεί κάποιους βαθμούς στα παιχνίδια με Κέρκυρα και Αιγινιακό. Κάτι που μας έχει στερήσει και την κορυφή.

«Νομίζω ότι πάντα τα παιχνίδια τα εκτός έδρας είναι πιο δύσκολα και επίσης αυτά τα παιχνίδια που παίξαμε με Κέρκυρα και Αιγινιακό και το πρόγραμμα που βγάλαμε ήταν το πιο δύσκολο του πρωταθλήματος και πήραμε κάποια θετικά αποτελέσματα. Δεν έχουμε το απόλυτο όπως στην έδρα μας, αλλά νομίζω ότι πλέον μπορούμε στα εκτός έδρας παιχνίδια να παίρνουμε και τις νίκες».

Επόμενο παιχνίδι αυτό με την Καβάλα, φαινομενικά είναι εύκολο, φαντάζομαι ότι κρύβει κάποιους κινδύνους.

«Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Νομίζω ότι έχουμε βρει ρυθμό και πάμε στην Καβάλα για να κερδίσουμε. Δεν υποτιμούμε την Καβάλα, δεν υποτιμήσαμε τη Ζάκυνθο και πηγαίνουμε μόνο για να κερδίσουμε».

Βρισκόμαστε στα μέσα του πρωταθλήματος. Τις περισσότερες ομάδες τις έχουμε δει. Έχουμε δει και τον Εθνικό Γαζώρου που θα αντιμετωπίσουμε στη συνέχεια... τον έχουμε δει στο Κύπελλο. Πες μου για τις ομάδες που έχετε ήδη αντιμετωπίσει και πώς βλέπεις το πρωτάθλημα;

«Νομίζω ότι το πρωτάθλημα είναι δυνατό όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα. Ομάδες που δεν περιμέναμε είναι ψηλά όπως ο Τύρναβος και έχει μια πολύ καλή ομάδα, η Κέρκυρα δείχνει ότι είναι πολύ δυνατή ομάδα και νομίζω ότι εμείς μαζί με την Κέρκυρα θα είμαστε οι ομάδες, οι οποίες θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο Βόρειο Όμιλο».

Η πίεση του πρωταθλητισμού σας αγχώνει;

«Υπάρχει άγχος, αλλά προσπαθούμε να το κάνουμε δημιουργικό και την πίεση του κόσμου».

Media

Last modified onΠαρασκευή, 15 Νοέμβριος 2013 12:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep