Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

«Νοσοκομείο» η Νίκη

Η ομάδα του Βόλου «πέταξε» εκτός τον Πανθρακικό, αλλά πολλοί παίκτες της είναι λαβωμένοι.

Η Νίκη Βόλου απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι είναι ομάδα που μπορεί να πετύχει αρκετά πράγματα φέτος. Οι «κυανόλευκοι» απέκλεισαν τον Πανθρακικό από τη συνέχεια του Κυπέλλου, δείχνοντας ότι η διαφορά τους από ομάδες της Σούπερ Λίγκας δεν είναι μεγάλες. Ο τεχνικός της Νίκης, Παναγιώτης Τζαναβάρας, καρπώνεται σημαντικό μερίδιο επιτυχίας, από τη στιγμή που τακτικά η ομάδα του τα πήγε περίφημα.
Θέλοντας και μη η προσοχή στρέφεται στο επόμενο ματς για το πρωτάθλημα, με τον Ηρακλή στο Βόλο. Το θέμα είναι ότι αρκετοί παίκτες της ομάδας είναι λαβωμένοι και ο Κορίνθιος προπονητής θα πρέπει να βρει λύσεις. Ο Ρεπετσάς έκανε μαγνητική και το αν έχει πάθει ζημιά στο πόδι θα φανεί την Παρασκευή (1/11). Ο Σοϊλέδης θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον για πέντε εβδομάδες. Υπάρχει και συνέχεια...
Ο Ισαάκ έχει υποστεί τράβηγμα, Γκότοβος και Ακασού αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις και είναι αμφίβολοι, ενώ ως γνωστόν στα... πιτ είναι και ο Σεϊμάν, που είχε δεχτεί κλωτσιά στο γαστροκνήμιο.

Last modified onΠέμπτη, 31 Οκτώβριος 2013 15:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep