Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ρεβάνς από την άσπρη βούλα!

Η Νίκη Βόλου πήρε την πρόκριση στα πέναλτι (1-4) απέναντι στον Πανθρακικό και «υπερασπίστηκε» το 2-1 του πρώτου αγώνα.

Ο Πανθρακικός μπορεί να κάλυψε το σκορ της πρώτης αναμέτρησης αρκετά νωρίς, αλλά η Νίκη Βόλου είπε την τελευταία λέξη και πήρε την πρόκριση στους «16» του κυπέλλου Ελλάδος στη διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα της Κομοτηνής προηγήθηκε με κεφαλιά του Τζάνη στο 16ο λεπτό, ο Ιγκόρ έκανε το 2-0 με σουτ στο 31ο λεπτό. Ο Ανιέτε με εκτέλεση φάουλ στο 79ο λεπτό έκανε το 2-1 και έστειλε την αναμέτρηση στην παράταση.  

Εκεί οι δύο ομάδες δεν είχαν διάθεση για παιχνίδι, αφού βγήκε η κούραση, αλλά και η διάθεση να μην ρισκάρουν. Η αναμέτρηση έφτασε στην παράταση, όπου οι παίκτες του Πανθρακικού ήταν άστοχοι και η Νίκη Βόλου πήρε την πρόκριση με 4-1 στα πέναλτι. Έτσι, οι Θεσσαλοί πήραν ρεβάνς για τον περσινό αποκλεισμό τους από τους Ακρίτες...

 

Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ   ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ  
Ανιέτε 0-1 Πόποβιτς ΔΟΚΑΡΙ
Μανουσάκης 0-2  Παπαγεωργίου 1-2 
 Ριβέρα 1-3  Ιγκόρ  άουτ
 Παπαδόπουλος 1-4

* Οι ομάδες αναφέρονται με τη σειρά που ξεκίνησαν να εκτελούν τα πέναλτι.

 

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Κουτσόπουλος, Σκλιοπίδης, Χρήστου, Μίκουλιτς (73' λ.τ Ζος), Παπαγεωργίου, Εμπόου, Ρομέου (69' Καθάριος), Πόποβιτς, Μπαϊκάρα, Τζάνης (66' Χασομέρης), Ιγκόρ.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Ζουλιώτης (75' Ριβέρα), Θ. Παπαδόπουλος, Γιώτας, Γκότοβος, Μπιτσάκος, Ακάσου (46' λ.τ Αναστασόπουλος), Γέσιτς, Ισαάκ (43' λ.τ Μανουσάκης), Ανιέτε, Τζιώρας.

 

 

Last modified onΤετάρτη, 30 Οκτώβριος 2013 20:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep