Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ίσως καλύτερα έτσι...»

Άνοδο με τη Νίκη Βόλου θέλει ο Παναγιώτης Τζαναβάρας που μίλησε και για την τοποθέτηση του Ολυμπιακού Βόλου στο νότο.

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Παναγιώτης Τζαναβάρας μίλησε στον «Sentra 103.3» και αναφέρθηκε στον στόχο ανόδου που έχουν θέσει οι «κυανόλευκοι», αλλά και στο γεγονός ότι είναι σε άλλο όμιλο από τον Ολυμπιακό Βόλου. Αναλυτικά δήλωσε:

Για την έναρξη του πρωταθλήματος: «Την Κυριακή για εμάς είναι τα σπουδαία. Έτσι όπως εξελίχθηκε η κατάσταση είναι δύσκολο για εμάς να ξεκινάμε την Κυριακή και προχθές να έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Είδαμε τα ματς με σοβαρότητα, τώρα χτίζουμε την ομάδα και στα φιλικά όταν παίζεις με 20-25 παίκτες δεν είναι εφικτό»

Για το ματς με την Δόξα: «Πάμε στη Δράμα είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά έχουμε τρόπο να το διαχειριστούμε. Για το προχθεσινό παιχνίδι πρώτος στόχος ήταν να μην δεχτούμε γκολ, κάτι που δεν έγινε αλλά είχαμε υπομονή και επιμονή και πήραμε την νίκη. Είναι δύσκολο αποτέλεσμα αλλά θέλουμε να διεκδικήσουμε την νίκη, ότι μπορούμε καλύτερο»

Για το τι εικόνα θα δείξει η Νίκη Βόλου φέτος: «Θεωρώ ότι θα δείξουμε μια σοβαρή εικόνα, μια σοβαρή ομάδα, που θα έχει ένα προσανατολισμό στην άμυνα και στην επίθεση. Στην Α΄ Εθνική έχεις χώρους μπορείς να παίξεις στην Β είναι ελάχιστοι. Έχουμε δουλέψει καλά και είμαστε στο σωστό δρόμο έχουμε περιθώρια αντίδρασης και βελτίωσης.»

Για την ανατροπή του σκορ: «Με χαροποίησε ότι η ομάδα αντέδρασε και σε δυο φιλικό είχε προηγηθεί ο αντίπαλος αλλά το γυρίσαμε. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει εγωισμός. Είχαμε και ένα καλό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο με κατοχή της μπάλας, βγάζουμε τελικές με φάσεις στην επίθεση»

Για την άνοδο στην Super League: «Είναι ο στόχος μας να διεκδικήσουμε την άνοδο και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Τα τελευταία χρόνια η Νίκη ήταν χαμηλά από πέρσι άρχισε να ακούγεται σαν σύλλογος. Χρειάζεται να βελτιωθούν και άλλα πράγματα είναι το κομμάτι της οργάνωσης, της νοοτροπίας. Βήμα βήμα βελτιώνουμε και άλλα πράγματα»

Για το γεγονός ότι είναι σε άλλο όμιλο με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Ίσως να είναι και καλύτερα»

Last modified onΠαρασκευή, 27 Σεπτέμβριος 2013 15:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep