Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τα εισιτήρια της νέας σεζόν

Από 10 έως 30 ευρώ θα κοστίζουν τα εισιτήρια στη Νίκη Βόλου.

Η διοίκηση της Νίκης Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση για τις τιμές των εισιτηρίων της νέας σεζόν, που θα κυμαίνονται από 10 έως 30 ευρώ.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων, για τον πρώτο και δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, για την περίοδο 2013-2014. Οι παρακάτω τιμές δεν ισχύουν για τους αγώνες κυπέλλου και τους αγώνες πλέι οφ. Αναλυτικά:

*VIP κερκίδα: 30 ευρώ

Υπόλοιπη σκεπαστή: 20 ευρώ

Ανατολική κερκίδα : 10 ευρώ

Νότιο πέταλο: 10 ευρώ

Διευκρινίζεται πως οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα εισέρχονται στο Στάδιο αποκλειστικά και μόνο από τη Θύρα που αντιστοιχεί στο εισιτήριό τους. Απαγορεύεται αυστηρά να εισέλθουν στο Στάδιο από οποιαδήποτε άλλη Θύρα.

Η είσοδος για τα παιδιά έως 6 ετών είναι ελεύθερη. Τονίζεται πως κανείς ανήλικος από 7-17 ετών δεν θα εισέρχεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο χωρίς την επίδειξη της μαθητικής κάρτας διαρκείας ή χωρίς εισιτήριο.

*Παρακαλούνται οι κάτοχοι των εισιτηρίων που αντιστοιχούν στις θέσεις VIP, να διατηρούν το απόκομμα του εισιτηρίου έως το τέλος του ημιχρόνου του κάθε αγώνα».

Σε ό,τι αφορά στις ακαδημίες, η ΠΑΕ ενημέρωσε:

«Λόγω του αγώνα Κυπέλλου της Νίκης Βόλου με τον Πανθρακικό, την Τετάρτη 25/9 στις 15:30, αναβάλλεται η προγραμματισμένος για εκείνη την ημέρα, αγιασμός των Ακαδημιών της ΠΑΕ. Η πρώτη γνωριμία μεταξύ αθλητών, γονιών και προπονητών καθώς και ο αγιασμός των Ακαδημιών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28/9 στις 11:30 το πρωί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι εγγραφές των μικρών αθλητών στο κέντρο πληροφορικής Intered Βόλου (Τοπάλη 32- Ερμού, 2ος όροφος) καθημερινά από ώρες 11:00 -14:00 και 18:00-20:00 και το Σάββατο από ώρες 10:00- 14:00. Τηλ. 24210 35060 και 24210 35039.

O τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών, Κεχαγιάς Κώστας καθώς και οι προπονητές Παπανικολάου Γιάννης, Χονδροδίνης Νίκος και Τσιάτσιος Αλέκος προβαίνουν καθημερινά σε αξιόλογηση του υπάρχοντος υλικού και στην κατανομή τμημάτων.

Μάλιστα αποφασίστηκε οι γεννηθέντες από το 1997-1999 να αποτελέσουν την ομάδα Κ-15 και οι γεννηθέντες από 1999- 2001 την ομάδα Κ-13 της ΠΑΕ, έτσι ώστε προοδευτικά εκείνοι που θα ξεχωρίσουν, να μεταπηδήσουν στο τμήμα "Ελίτ" και σε βάθος χρόνου με τις εμπειρίες που θα αποκτήσουν να αποτελέσουν το βασικό κορμό της ανδρικής ομάδας.

Άλλωστε όπως έχει τονιστεί σκοπός μας είναι τα νεαρά φιντανάκια του ποδοσφαίρου να παίξουν, να κοινωνικοποιηθούν, να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου και τέλος να αναδείξουν το ταλέντο τους και να γνωρίσουν τον πρωταθλητισμό. Φιλοδοξία μας είναι, πέρα από την αυτοτελή ενίσχυση της ποδοσφαιρικής ομάδας μας με αθλητές που θα προέρχονται από τα «σπλάχνα» της, να καταστεί προοδευτικά ευρέως γνωστή για την τροφόδοτηση παικτών σε ελληνικές αλλά και ξένες ομάδες».

Last modified onΚυριακή, 22 Σεπτέμβριος 2013 16:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep