Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Σημαντικό έργο ο Χαραλαμπίδης»

Η Νέα Σαλαμίνα έπλεξε το εγκώμιο του Απόστολου Χαραλαμπίδη.

Προπονητής της κυπριακής ομάδας είναι εδώ και λίγες ώρες ο Απόστολος Χαραλαμπίδης. Ο πρώην τεχνικός της Νίκης Βόλου ανακοινώθηκε από τη Νέα Σαλαμίνα, η διοίκηση της οποίας του έπλεξε το εγκώμιο και ανέφερε:

«Προπονητικό δίδυμο Απόστολος Χαραλαμπίδης και Γιώργος Ελευθερίου. Η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι μετά από διεξοδική μελέτη αρκετών υποψήφιων προπονητών τόσο από την Κύπρο, αλλά και από το εξωτερικό, έχει καταλήξει σε απόφαση για συνεργασία με τον Ελλαδίτη τεχνικό κ. Απόστολο Χαραλαμπίδη. Μαζί με τον κ. Γιώργο Ελευθερίου θα αποτελέσουν το τεχνικό δίδυμο της Ποδοσφαιρικής ομάδας του σωματείου.

Ο κ. Χαραλαμπίδης γεννήθηκε το 1970 στην Καστοριά και είναι απόφοιτος των ΤΕΦΦΑ Θεσσαλονίκης. Τελευταία ομάδα στην οποία δούλεψε ήταν η Νίκη Βόλου ενώ παλιότερα δούλεψε με επιτυχία σε Δόξα Δράμας, Καλλιθέα, Βέροια, Εορδαϊκό, Ιωνικό και Πολύκαστρο.

Στις επαφές που είχε μαζί του η επιτροπή προγραμματισμού του σωματείου, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για άνθρωπο τον οποίο χαρακτηρίζει η αμεσότητα και η ειλικρίνεια στις συνεργασίες του και τεχνικός που τον χαρακτηρίζει το στοιχείο της δημιουργίας νέων ομάδων με πολύ καλή φυσική κατάσταση και την ανάδειξη νεαρών ταλέντων όπου και αν έχει εργαστεί.

Ο κ. Χαραλαμπίδης έχει αρκετή πείρα εργασίας σε ομάδες οι οποίες αντιμετώπιζαν παρόμοια προβλήματα στον οργανωτικό και οικονομικό τομέα, που κατάφερε να χειριστεί με αρκετή επιτυχία με αποτέλεσμα, σε κάθε ομάδα την οποία έχει εργαστεί, να έχει αφήσει σημαντικό έργο. Τα πιο πάνω στοιχεία αποτέλεσαν τους πρωταρχικούς δείκτες οι οποίοι είχαν τεθεί ως βασικοί στην διαδικασία αξιολόγησης υποψήφιων τεχνικών.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας αναμένεται στην Κύπρο τις προσεχείς μέρες. Εκ μέρους του ΔΣ και του κόσμου της ερυθρόλευκης οικογένειας, καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τους νέους συνεργάτες και τους ευχόμαστε καλή αρχή και πολλές επιτυχίες, τις οποίες θα χαρούμε όλοι μαζί, διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και ο υπέροχος κόσμος της Σαλαμίνας».

Last modified onΠαρασκευή, 21 Ιούνιος 2013 16:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep