Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Προβάδισμα ο Παναιτωλικός»

Ο Μανώλης Σκούφαλης χαρακτήρισε πιο ποιοτική ομάδα τον Παναιτωλικό από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε την τελευταία του εμφάνιση την Κυριακή (16/06) απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες. Φιλοξενήθηκε, λοιπόν, στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra Fm 103,3 και τόνισε ότι προβάδισμα ανόδου έχει ο Παναιτωλικός.

Για τη διαδικασία των play off είπε:

«Όλα τα ματς ήταν ντέρμπι με τέσσερις πολύ καλές ομάδες. Και το χθεσινό ήταν ένα τοπικό ντέρμπι, πολύ δυνατό και από τους δύο. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Εμείς κάναμε πολύ καλά παιχνίδια και αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί θα παίρναμε καλύτερα αποτελέσματα».

Για το πού θα στοιχημάτιζε για την άνοδο και αν Παναιτωλικός και Ολυμπιακός Βόλου έχουν τις ίδιες πιθανότητες:

«Δε νομίζω ότι είναι 50-50. Ο Παναιτωλικός έχει κάνει καλύτερο δεύτερο γύρο. Είναι πιο ποιοτική ομάδα παρότι θα έχει ελλείψεις. Θα είναι ένα ιδιαίτερο ματς, δυνατό και είναι αβαντάζ για τον Παναιτωλικό ότι πηγαίνει για δύο αποτελέσματα. Όποιος είναι σε καλύτερη μέρα και πιο τυχερός θα ανέβει».

Για το μέλλον του:

«Έπαιξα το τελευταίο ματς χθες. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο και θα δούμε. Θα κοιτάξω το καλύτερο για μένα».

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος και αν τον «γέμισε»:

«Με κάλυψε πάρα πολύ. Έπαιξε σε 43 αγώνες. Ήταν ένα πολύ γεμάτο πρωτάθλημα, από τα καλύτερα τα τελευταία χρόνια και καλύτερο από τη Super League, με πολύ καλές ομάδες και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Όλα κρίθηκαν στο φινάλε.

Η φετινή χρονιά με «γέμισε» και η Νίκη και ο κόσμος. Με αγκάλιασαν και εγώ έδωσαν τον καλύτερό μου εαυτό. Ευχαριστώ για όλα και τον πρόεδρο και τον κόσμο».

Last modified onΔευτέρα, 17 Ιούνιος 2013 14:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep