Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χωρίς Σκούφαλη με Δόξα

O Μανώλης Σκούφαλης θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας, ενώ επιστρέφει ο Νίκος Πουρτουλίδης. O Μανώλης Σκούφαλης θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας, ενώ επιστρέφει ο Νίκος Πουρτουλίδης.

Η Νίκη Βόλου εκτός από τις απουσίες του Κυριάκου και του Ριζογιάννη δεν θα έχει και τον Μανώλη Σκούφαλη για το ματς της Κυριακής με την Δόξα Δράμας στο Πανθεσσαλικό.

Ο Μανώλης Σκούφαλης είναι η απουσία που προστέθηκε στις ήδη γνωστές των Κυριάκου και Ριζογιάννη που είχαν δηλωθεί να εκτίσουν τις ποινές τους στο εντός έδρας ματς με την ομάδα της Δράμας. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, πάντως, θα έχει στη διάθεση του τον Νίκο Πουρτουλίδη που εξέτισε την ποινή του, ενώ θα αγωνιστεί και ο Μπόζινταρ Τάντιτς με την Δόξα Δράμας και θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του με τον Εργοτέλη στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Ο Παντελής Ριζογιάννης δεν θα αγωνιστεί στα δύο ματς του πρωταθλήματος που απομένουν, αφού θα πρέπει να εκτίσει την τιμωρία των δύο αγωνιστικών. Για να μην συμβεί το ίδιο με τον Μανώλη Σκούφαλη, ο οποίος συμπλήρωνε επτά κάρτες με την κίτρινη που είδε στο ματς με τον Θρασύβουλο, «ζήτησε» την δεύτερη κίτρινη για να απουσιάσει μόνο στο ματς με την Δόξα Δράμας και να είναι στη διάθεση του Χαραλαμπίδη για το ματς με τον Εργοτέλη την τελευταία αγωνιστική.

Στις επιστροφές είναι και αυτή του Κοντοδήμου, ο οποίος εξέτισε τη μια αγωνιστική της τιμωρίας του στο ματς με τον Θρασύβουλο.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep