Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νίκη για... εκτόξευση

Οι Βολιώτες θα παίξουν με προβλήματα την Τετάρτη (15/5) απέναντι στον Θρασύβουλο.

Το πρώτο από τα τρία σερί εντός έδρας παιχνίδια δίνει την Τετάρτη (15/5) απέναντι στον Θρασύβουλο η Νίκη Βόλου. Μετά πολύ σπουδαίο «διπλό» στην Πάτρα σε βάρος της Παναχαϊκής, οι Βολιώτες θα αντιμετωπίσουν τους «πράσινους» με ηθικό ακμαιότατο αλλά και με τέσσερις σοβαρίες απουσίες.
Τάσος Κυριάκος, Νίκος Πουρτουλίδης, Δημήτρης Κοντοδήμος και Μπόζινταρ Τάντιτς έχουν συμπληρώσει κάρτες και δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους. Τουλάχιστον επανέρχεται από τιμωρία ο Άλαν Λαλίν, αλλά και πάλι οι «κυανόλευκοι» δεν συμπλήρωσαν 18άδα.
Στη Νίκη Βόλου επιθυμούν διακαώς την επικράτηση και εκτιμούν ότι με τη βοήθεια του κόσμου τους θα φτάσουν στο τρίποντο, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να τους... εκτοξεύσει στη δεύτερη θέση. Η αποστολή συγκροτείται από τους εξής 17: Βούρας, Καρακούτσης, Σαμαράς, Παπαδόπουλος, Σκούφαλης, Ριζογιάννης, Βέρτζος, Ψιάνος, Καρατζάς, Χατζής, Παππάς, Φλίγκος, Λαλίν, Ουέλινγκτον, Τζιώρας, Πιτταράς, Γεωργατζής.
Blue Angels: «Κανείς δεν μας σταματά»

Με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί της Νίκης, Blue Angels, ανέφεραν: «Μετά τη νίκη στην Πάτρα η ομάδα και ο υπέροχος λαός της Νίκης απέδειξαν πως φέτος δεν μασάνε πουθενά! Το όνειρο των τελευταίων 47 χρόνων απέχει ακόμα 3 βήματα και κανένας δεν πρόκειται να μας σταματήσει.
Στο αυριανό παιχνίδι ο Θρασύβουλος θα χάσει πριν κατέβει από το λεωφορείο, η κερκίδα θα πάρει φωτιά για αυτούς τους παίκτες που σε κάθε παιχνίδι ματώνουν την φανέλα και μας κάνουν περήφανους. ΝΙΚΗ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤI ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ»!

Last modified onΤρίτη, 14 Μάιος 2013 20:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep