Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Υπήρχε σχέδιο σε βάρος μας»

Έξαλλος με τη διαιτησία του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου ο Απόστολος Χαραλαμπίδης.

Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου μετά την ισοπαλία (1-1) με τον Ολυμπιακό Βόλου εξέφρασε έντονα παράπονα από τη διαιτησία και χαρακτήρισε τους παίκτες του πρωταθλητές. Αναλυτικά δήλωσε:

«Αν ο συνάδελφος έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του, τότε εγώ δεν βρίσκω λέξη για τους δικούς μου. Αισθάνομαι ότι είναι πρωταθλητές. Έδωσαν και τον εαυτό τους σήμερα στο παιχνίδι. Απ’ ότι καταλάβαμε κάποιοι δεν μας θέλουν, για ακόμη μια φορά εξευτελίστηκε το ποδόσφαιρο. Ηταν πραγματικά τραγωδία αυτό που είδαμε. Όταν έχουμε μείνει με οκτώ παίκτες και έχουμε φάση στο 90’ για να κερδίσουμε το παιχνίδι, αυτό τα λέει όλα.

Οσο κι αν δεν μας θέλουν, εμείς θα προσπαθήσουμε. Λυπάμαι για τον κόσμο, αλλά κάποιοι δεν μας αφήσανε. Από αυτά που είδαμε σιχαίνομαι που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο».

Για τη διαιτησία: «Απ’ ότι φαίνεται μελετημένο ήταν το έργο. Ολοι οι παίκτες μου έχουν κίτρινες κάρτες. Δεν θα συμπληρώσουμε δεκαοχτάδα στο επόμενο παιχνίδι… Εγώ σήμερα δεν το είδα τυχαίο».

Αν η Νίκη ευνοήθηκε σε προηγούμενα παιχνίδια: «Οσο ήμουν εγώ στην ομάδα δεν είδα κάτι ευνοϊκό για εμάς. Εμείς αισθανόμαστε ότι κερδίσαμε. Δεν τους χάσαμε τους βαθμούς, μας τους πήραν. Φάνηκε ότι έχουμε δυνάμεις πάρα πολλές. Εμείς θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι για να πετύχουμε το στόχο μας».

Πηγή: www.sport7.gr

Last modified onΣάββατο, 20 Απρίλιος 2013 22:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep