Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δύο αγωνιστικές σε Σκούφαλη

Με την αναμενόμενη ποινή τιμωρήθηκε ο Μανώλης Σκούφαλης για τη χειρονομία του στο AEL FC Arena.

Με δύο αγωνιστικές αποκλεισμό τιμωρήθηκε ο μεσοεπιθετικός των «κυανόλευκων» και έτσι θα χάσει τους αγώνες με την Αναγέννηση Επανομής και την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Όπως ανακοίνωσε το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο: «Επέβαλε στον ποδοσφαιριστή Ε. ΣΚΟΥΦΑΛΗ τις πειθαρχικές ποινές α. του αποκλεισμού των δυο (2) αγωνιστικών ημερών και β. του χρηματικού προστίμου των ενενήντα (90) ευρώ.(αρθρο 10 παρ. 1 β και 2 β τουΠειθαρχικού Κώδικα)».

Παράλληλα, η ΠΑΕ θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο και για τη συμπεριφορά του πρώην προπονητή της, Στέλιου Μανωλά στον αγώνα της 16ης Φεβρουαρίου με τον Ηρακλή Ψαχνών. Η απόφαση του αθλητικού δικαστή:

«Επέβαλε στην ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των δυο χιλιάδων διακοσίων πενήντα (2. 250) ευρώ για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου της Στ. ΜΑΝΩΛΑ. Επέβαλε στον Στ. ΜΑΝΩΛΑ τις πειθαρχικές ποινές α. του χρηματικού προστίμου των δυο χιλιάδων διακοσίων πενήντα (2. 250) ευρώ και β. της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τρεις (3) μήνες. Απήλλαξε τον Κ. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ (διερμηνέας) από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση(αγώνας της 16-2-2013 με ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ)».

Last modified onΔευτέρα, 08 Απρίλιος 2013 15:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep