Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χαραλαμπίδης: «Κάτι δείχνει το αίμα»

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Απόστολος Χαραλαμπίδης, παραδέχτηκε ότι η φάση με τον Γκουγκουλιά ήταν πέναλτι για τον Πανσερραϊκό.

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Πέτρου Θεοδωρίδη. Ο θάνατος του είναι απώλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όσον αφορά τον αγώνα ήταν ένα μέτριο παιχνίδι και ήμασταν για πρώτη φορά τυχεροί που κερδίσαμε. Ήταν μια περίεργη κατάσταση με τον χαμό του προέδρου του Πανσερραϊκού. Συνεχίζουμε και κοιτάζουμε ξεχωριστά κάθε παιχνίδι. Για το πέναλτι αυτό που έχω να πω είναι ότι δεν μπόρεσα να βγάλω συμπέρασμα γιατί είχε πολύ κόσμο στην περιοχή. Το αίμα όμως στον Γκουγκουλιά κάτι δείχνει. Ήταν μια σημαντική νίκη που μας βάζει στην τριάδα» είπε ο προπονητής της Νίκης.

Ο Μανώλης Σκούφαλης εκπροσώπησε τους παίκτες της ομάδας του Βόλου και ανέφερε: «Σήμερα ήταν ένα ιδιαίτερο ματς. Εκ μέρους των συμπαικτών μου ευχόμαστε καλό ταξίδι στον πρόεδρου του Πανσερραϊκού Πέτρο Θεοδωρίδη, ο οποίος άφησε το δικό του στίγμα. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στην οικογένεια του Πανσερραϊκού. Για το παιχνίδι, κι εμείς και ο Πανσερραϊκός χάσαμε ευκαιρίες αλλά στο τέλος χαμογελάσαμε εμείς. Εύχομαι καλή δύναμη στον Πανσερραϊκό και να ξεπεράσει τα προβλήματά του. Έχει ακόμα πολύ δρόμο το πρωτάθλημα και στόχος μας είναι να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι».

Πηγή: serressport.gr

Last modified onΣάββατο, 06 Απρίλιος 2013 20:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep