Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Μανωλάς για το διαζύγιο

Ο πρώην προπονητής της Νίκης Βόλου, Στέλιος Μανωλάς διέψευσε ότι έφυγε λόγω πρότασης.

Ο 52χρονος τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα «magnesiasports.gr», αλλά δεν θέλησε να αποκαλύψει τους λόγους που τον οδήγησαν στην έξοδο. Αρκέτησε, λοιπόν, να δηλώσει: «Δεν τοποθετήθηκα επίσημα, ούτε θα το κάνω. Ό,τι είπα ισχύει. Η ομάδα έχει υποχρεώσεις που είναι σε εξέλιξη και δε νομίζω ότι χρειάζεται να τοποθετηθώ. Αυτά που ανέφερα μετά τον αγώνα είναι η αιτία που αποχώρησα. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω».

Για τη συνεργασία που είχε με τη διοίκηση και τη δήλωση Πάτση ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί ποτέ ξανά μαζί του, ανέφερε: «Ο κύριος Πάτσης μπορεί να έχει την άποψή ου. Ίσως είναι στενοχωρημένος από την αποχώρησή μου. Δεν το γνωρίζω. Εγώ πήρα μια απόφαση και πλέον αποτελώ παρελθόν. Σημασία έχουν αυτοί που μένουν».

Για τις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί λόγω πρότασης από άλλη ομάδα: «Άκουσα δεξιά και αριστερά ότι έφυγα, επειδή είχα πρόταση από άλλη ομάδα. Βλέπετε, δεν εργάζομαι πουθενά και ούτε θα το κάνω μέχρι το τέλος της σεζόν τουλάχιστον. Ακόμα, όμως και αν είχα πρόταση από άλλη ομάδα, δεν θα έφευγα γι' αυτό τον λόγο, καθώς το θεωρώ αντιεπαγγελματικό, ενώ εργάζεσαι κάπου να σε προσεγγίσει κάποιος πρόεδρος και να δεχτείς. Δεν θα δεχόμουν να συνεργαστώ με τέτοιου είδους ανθρώπους».

Για τις δυνατότητες της Νίκης είπε: «Έχει καλό υλικό και μπορεί να εκπληρώσει τους στόχους της. Μπορεί να πετύχει την άνοδο. Θα πάει καλά».

Για τον διάδοχό του, Γιώργο Χατζάρα, τέλος, δήλωσε: «Τον γνωρίζω από τη θητεία του στο Αιγάλεω, όταν ήμουν προπονητής στην Εθνική ομάδα Ελπίδων και είχαμε συνεργασία, καθώς υπήρζαν παίκτες της ομάδα του που ήταν μέλη της Εθνικής. Δεν γνωρίζω τη δουλειά του, αλλά είναι ένας προπονητής που έχει εμπειρία και νομίζω μπορεί να αντεπεξέλθει στις συνθήκες και στις ανάγκες της ομάδας. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, αλλά εύχομαι, τόσο στον κύριο Χατζάρα, όσο και στην ομάδα γενικότερα καλή επιτυχία και να πετύχουν τους στόχους τους».

Last modified onΤρίτη, 26 Φεβρουάριος 2013 15:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep