Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σκούφαλης: «Άνοδος το συντομότερο»

Ο μεσοεπιθετικός της Νίκης Βόλου, Μανώλης Σκούφαλης μίλησε για γρήγορη άνοδο.

Οι «κυανόλευκοι» δεν κρύβουν ότι στόχος στο φετινό πρωτάθλημα είναι η απευθείας άνοδος. Ωστόσο, ο Μανώλης Σκούφαλης με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «magnesiasports» σημείωσε ότι η Νίκη Βόλου θέλει να τον πετύχει το συντομότερο δυνατό.

Αναλυτικά ο Σκούφαλης δήλωσε:

«Το τελευταίο διάστημα βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Παλεύουμε όλα τα ματς και η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Μετά την Παναχαϊκή ακολουθούν τρία δύσκολα ματς. Δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση και αν είμαστε πειθαρχημένοι και σοβαροί δεν θα έχουμε πρόβλημα.

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την άνοδο όσο πιο γρήγορα γίνεται. Δεν μένουμε στο αποτέλεσμα με τον Εθνικό Γαζώρου. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και θεωρώ ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα να πάρουμε την Κυριακή το τρίποντο απέναντι στην Παναχαϊκή».

Για τον προσωπικό του στόχο: «Να ανέβει η ομάδα. Γι' αυτο ήρθα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να επιστρέψει μετά από χρόνια η Νίκη Βόλου στη μεγάλη κατηγορία».

Για τους νεοαποκτηθέντες: «Ήρθαν να βοηθήσουν. Θα μπουν στο κλίμα και μακάρι να βοηθήσουν για να πετύχουμε τον στόχο το συντομότερο. Υπάρχει ακόμα δρόμος...».

Last modified onΠέμπτη, 17 Ιανουάριος 2013 18:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep