Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σεφτέ με Κοντοδήμο!

Η Νίκη Βόλου ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου αριστερού μπακ χαφ, Δημήτρη Κοντοδήμου.

Στο χορό των μεταγραφών μπήκαν οι «κυανόλευκοι» και η πρώτη κίνηση ενίσχυσης αφορούσε στον Δημήτρη Κοντοδήμο. Ο 30χρονος αμυντικός μέσος που έμεινε ελεύθερος από την Κέρκυρα, έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο, Ανδρέα Πάτση και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου.

Ο Κοντοδήμος έπειτα από περίπου τέσσερα χρόνια έμεινε ελεύθερος πρόσφατα από την Κέρκυρα (13 συμμετοχές φέτος), ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΑΕΛ, Skoda Ξάνθη, Πανιώνιο και Απόλλωνα Καλαμαριάς. Μετρά 297 παιχνίδια σε Α',Β' Εθνική και Κύπελλο, ενώ έχει σκοράρει 12 φορές στην καριέρα του.

Η ανακοίνωση της Νίκης Βόλου:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κοντοδήμου. Ο έμπειρος αμυντικός έχει γεννηθεί στις 21/4/1982 και θα φοράει τη φανέλα της Νίκης από τον Ιανουάριο του 2013 και για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Ο Δημήτρης Κοντοδήμος από τον Ιανουάριο του 2009 αγωνιζόταν στην ομάδα της Κέρκυρας, έχοντας συνολικά 109 συμμετοχές, με τις περισσότερες εξ αυτών στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ.

KODO

Πριν μετακομίσει στην ομάδα των Φαιάκων είχε περάσει με μεγάλη επιτυχία από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, τη Σκόντα Ξάνθη, τον Πανιώνιο και τη Λάρισα. Ο Δημήτρης Κοντοδήμος έχει επίσης και τέσσερις συμμετοχές με την Εθνική ομάδα κάτω των 18 χρονών».

Last modified onΣάββατο, 29 Δεκέμβριος 2012 12:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep