Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μανωλάς: «Η καλύτερη εμφάνιση»

Ο προπονητής της Νίκης δήλωσε ότι όσο καιρό είναι στον πάγκο της ομάδας, η εμφάνιση επί του Πανσερραϊκού ήταν η καλύτερη των παικτών του.

Μετά το 3-0 επί των Σερραίων ο Στέλιος Μανωλάς είπε: «Μετά το άτυχο αποτέλεσμα με την Καλλιθέα που δεν νομίζω ότι αξίζαμε την ήττα, προσπαθήσαμε αυτές τις λίγες μέρες να βελτιώσουμε πράγματα αλλά και να τονώσουμε ψυχολογικά τους παίκτες και φτάσαμε στο σημερινό παιχνίδι όπου η ομάδα μας έκανε την καλύτερη της εμφάνιση στα παιχνίδια που είμαι εγώ στον πάγκο. Είχαμε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο όπου ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα και την κυκλοφορία, είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων και ευτυχήσαμε να βάλουμε γρήγορα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος επέλεξε να παίξει με δυο σέντερ φορ, εμείς βάλαμε τον Σαμαρά γιατί φοβόμασταν κυρίως τα στημένα. Καταφέραμε και πήραμε αυτό το παιχνίδι που ήταν πολύ σημαντικό για εμάς με μια πολύ καλή εμφάνιση και με ένα καλό σκορ.

Αυτό τελείωσε. Δυστυχώς η Β’ Εθνική, που έχει παιχνίδια Τετάρτη- Κυριακή δεν δίνει ανάσες ούτε στους προπονητές ούτε στους παίκτες και πρέπει να το διαχειριστούμε ανάλογα. Είναι ένας μαραθώνιος και η ομάδα που θα αντέξει σε όλα αυτά, θα είναι αυτή που θα πάει μπροστά. Να περιμένετε σκαμπανεβάσματα από όλες τις ομάδες λόγω αυτού του γεγονότος. Εμείς πιστεύω ότι μπαίνουμε σε έναν καλό δρόμο, οι παίκτες ανταποκρίνονται και ειδικά σήμερα θέλω να τους δώσω πολλά συγχαρητήρια για την εμφάνιση, γιατί το αποτέλεσμα συνοδεύτηκε από καλή εμφάνιση. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον κ. Γρηγορίου. Ο Πανσερραϊκός πάντα είναι ομάδα που παίζει καλό και θεαματικό ποδόσφαιρο και προσπαθεί. Γιατί οι περισσότερες ομάδες στη Β’ Εθνική δεν κατεβαίνουν για να παίξουν ποδόσφαιρο».
Για το ντεμπούτο του Παπαδόπουλου: «Είναι μαραθώνιος το πρωτάθλημα και θα πρέπει να είναι έτοιμοι να παίξουν όλοι. Δουλεύουμε πολύ σκληρά με όλα τα παιδιά και με αυτά που μένουν εκτός και την προηγούμενη μέρα του αγώνα και την επόμενη για να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να προσφέρουν. Ο Παπαδόπουλος είναι ένα παιδί που είναι και αυτός στο ρόστερ. Ο Μήτσης είχε λίγο βαρύ το δικέφαλο του, επιλέξαμε να τον ξεκουράσουμε όπως και τον Σαμαρά και αυτό θα γίνεται και στη συνέχεια. Νομίζω ότι έχουμε ισάξιους ποδοσφαιριστές και πρέπει όταν τους δοθεί η ευκαιρία να παίξουν να μπορούν να ανταποκριθούν».

 

Παντελής Ριζογιάννης (ποδοσφαιριστής Νίκης Βόλου): «Πρώτα απ’ όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Θεωρώ ότι κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας από την αρχή του πρωταθλήματος. Σήμερα μπήκαμε αποφασισμένοι για τους τρεις πόντους και μόνο. Δεν υπήρχε στο μυαλό μας κάτι άλλο εκτός από τη νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο γιατί και σήμερα μας έδωσε πάθος και ρυθμό. Κοιτάμε το επόμενο ματς που είναι με τον Πανθρακικό. Είναι ένα δύσκολο ματς και θα πάμε για το καλύτερο. Κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Θα πάνε όλα καλά».

Last modified onΚυριακή, 25 Νοέμβριος 2012 20:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep