Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

«Ο τραυματισμός του Βέρτζου έκρινε το ματς»

Αποφάνθηκε ο Στέλιος Μανωλάς.

Στον τραυματισμό και την αναγκαστική αλλαγή του κεντρικού αμυντικού, Αγγελου Βέρτζου, στάθηκε κυρίως ο Στέλιος Μανωλάς, ψάχνοντας τα αίτια της ήττας στην Καλλιθέα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Νίκης Βόλου: «Σήμερα κάναμε την πρώτη μας ήττα (σ.σ. πρώτη από την ημέρα που ανέλαβε) κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα, που έδωσε έναν δυνατό αγώνα λόγω των διαδοχικών ισοπαλιών που είχε. Το γήπεδο και οι καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν να παιχτεί ποιοτικό ποδόσφαιρο και το παιχνίδι πήγε στη δύναμη. Νομίζω ο τραυματισμός του Βέρτζου έκρινε το παιχνίδι, γιατί μέχρι τότε είχαμε διαβάσει καλά τον αντίπαλο, καθώς έπαιζαν κυρίως με ψηλές μπαλιές στον Μαρουκάκη. Η είσοδος του Φαρινόλα μας δυσκόλεψε, ήρθε μία φάση και χάσαμε. Ο δρόμος πάντως είναι πολύ μακρύς. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Νίκο Παντέλη και την Καλλιθέα».

Σε ερώτηση του FL News για το αν έχει διαπιστώσει επιθετικό πρόβλημα στην ομάδα του, τις τρεις αγωνιστικές που έχει κάτσει στον πάγκο της, καθώς έχει πετύχει μόλις ένα γκολ, ο Στέλιος Μανωλάς τόνισε: «Κατ' αρχάς, πάντα ξεκινάμε με στόχο να μην δεχθούμε γκολ. Κόντρα σε ομάδες όπως ο Φωκικός που έπαιξαν όλοι πίσω είναι δύσκολο να δημιουργήσεις πολλές φάσεις. Με την ΑΕΛ κάναμε πολλές ευκαιρίες και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Και σήμερα είχαμε ευκαιρίες αλλά η Καλλιθέα πίεζε περισσότερο γιατί έπαιζε με δύο επιθετικούς. Νομίζω προσπαθήσαμε στα 7-8 λεπτά μέχρι να λήξει το παιχνίδι μήπως και ισοφαρίσουμε, βάλαμε και εμείς δύο επιθετικούς, αλλά δεν τα καταφέραμε».

*** Σε ερώτηση για τον Αγγελο Βέρτζο και τον τραυματισμό του, ο τεχνικός της Νίκης Βόλου, γνωστοποίησε πως ο έμπειρος στόπερ ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα στο πόδι, που δεν του επέτρεψε να βγάλει ολόκληρο το παιχνίδι.

Τους ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, εκπροσώπησε ο Στέργιος Ψιάνος: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την προσπάθεια που έκανε. Θέλαμε πολύ το παιχνίδι, όμως σε μία φάση δεχθήκαμε γκολ και χάσαμε. Μας πικραίνει το αποτέλεσμα. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα επίδης δύσκολο παιχνίδι που θέλουμε να το κερδίσουμε. Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε τη νίκη».

Last modified onΤετάρτη, 21 Νοέμβριος 2012 19:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep