Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

«Θέμα ποδοσφαιρικού εγωισμού»

Τα αίτια της ήττας στα Μέγαρα ανέλυσε ο τεχνικός της Νίκης Βόλου, Περικλής Αμανατίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξεκίνησε καλά το παιχνίδι για εμάς αλλά δυστυχώς κόντρα στη ροή του δεχτήκαμε ένα γκολ, το οποίο όπως φάνηκε επηρέασε πολύ την ομάδα μας. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, δεν ήταν αυτή η ομάδα που αγαπάμε. Συγχαρητήρια στον Βύζαντα, άξιζε τη νίκη και είχε ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Εμείς πρέπει ξαναβρούμε την αγωνιστική μας ταυτότητα. Για να λύσεις το πρόβλημα πρέπει να το κοιτάξεις στα μάτια, μόνο έτσι μπορείς να το αντιμετωπίσεις στο ποδόσφαιρο.  Σίγουρα πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Θεωρώ ότι με τα δύο σερί παιχνίδια στην έδρα μας έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε. Δεν πρέπει όμως να πει κανείς τίποτα στην ομάδα τώρα. Χωρίς να υποτιμώ την ομάδα του Βύζαντα, είναι θέμα της Νίκης αν θα κερδίζει ή θα χάνει τα παιχνίδια.

Σε ερώτηση του FL News αναφορικά με το αν ορισμένοι παίκτες της Νίκης Βόλου, έχουν κορεστεί από την πλούσια καριέρα τους στα ελληνική γήπεδα, με συνέπεια να μην υπάρχει η ανάλογη δίψα σε αγώνες όπως αυτοί κόντρα στο Βύζαντα, ο Περικλής Αμανατίδης τόνισε: «είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Εμείς το ποδόσφαιρο το βλέπουμε συνολικά και δεν βγάζουμε συμπεράσματα από έναν αγώνα. Οι παίκτες μας είναι πολύ καλοί και ποιοτικοί. Σήμερα ήταν πολλές στιγμές που δύο παίκτες του Βύζαντα έκαναν ότι ήθελαν ολόκληρη την άμυνά μας. Είναι θέμα λοιπόν ποδοσφαιρικού εγωισμού. Αυτό το στοιχείο θα μας κάνει πιο ανταγωνιστικούς».

Τους παίκτες της Νίκης Βόλου, εκπροσώπησε ο Νίκος Πορτουλίδης: «Δυστυχώς αδικήσαμε τους εαυτούς μας σήμερα. Ο Βύζας έβγαλε πάθος και πήρε δίκαια τη νίκη. Αδικούμε την προσπάθειά μας που είναι μεγάλη. Από την επόμενη μέρα πρέπει να βρούμε τι φταίει και να το διορθώσουμε».

Ο άσος της Νίκης Βόλου, θέλησε επίσης να απαντήσει και στην ερώτηση που απηύθυνε το FL News στον τεχνικό της θεσσαλικής ομάδας, τονίζοντας:  «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση έλλειψης κινήτρου. Σκοπός μας είναι αυτή η ομάδα να πετύχει. Η προσπάθεια είναι πολύ μεγάλη και θα είναι ακόμη μεγαλύτερη στη συνέχεια. Θα βάλουμε το κεφάλι κάτω και θα δουλέψουμε».

Last modified onΚυριακή, 04 Νοέμβριος 2012 17:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep