Οναΐβου και Μπέσση ο Λεβαδειακος

Ο Λεβαδειακός απέκτησε δύο ακόμα τερματοφύλακες και τον έναν εξ αυτών τον παραχώρησε δανεικό.

Τους έξι τερματοφύλακες έφτασε το ρόστερ του Λεβαδειακού (εκκρεμεί η απόφαση της ΠΕΕΟΔ για τον Βούκο Βούγιοβιτς). Αυτό γιατί η ομάδα της Βοιωτίας ανακοίνωσε την Τετάρτη (07/10) την απόκτηση των Έντουαρντ Ογκμπέμπορ Οναΐβου, Παναγιώτη Μπέσση για τα επόμενα 5 χρόνια.

Ο Νιγηριανός Οναΐβου έχει γεννηθεί την 1η Σεπτεμβρίου 2000 και είναι κάτοχος αγγλικού διαβατηρίου. Προέρχεται από την ιταλική Αβετζάνο και στο παρελθόν έχει περάσει από τις Κρίσταλ Πάλας, Τσάρλτον, Γουίμπλεντον Κ18, Στιβενέιτζ Κ18. Οι Πράσινοι, μάλιστα, αποφάσισαν να τον παραχωρήσουν δανεικό στον Παναυπλιακό 2017. Ο 21 ετών (02/09/99) Μπέσσης έχει υπερασπιστεί στο παρελθόν την εστία των Αχαρναϊκού, Αστέρα Αμαλιάδας, Καλαμάτας.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίων με τους τερματοφύλακες Edward Ogbebor-Onaiwu και Παναγιώτη Μπεσσή.

Ο 20χρονος, ύψους 1,94m νιγηριανός (με αγγλικό διαβατήριο) Edward Ogbebor-Onaiwu, ο οποίος είναι πλέον από τις πρώτες επιλογές της εθνικής ομάδας U20 της χώρας του, υπέγραψε συμβόλαιο για 5 χρόνια. Ωστόσο, για τη φετινή σεζόν θα παραχωρηθεί ως δανεικός στον Παναυπλιακό 2017, αγωνιζόμενος στο Πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Για το ίδιο χρονικό διάστημα υπέγραψε και ο 21χρονος, ύψους 1,97m Παναγιώτης Μπεσσής, ο οποίος σήμερα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα, στις αθλητικές εγκαταστάσεις, στη Χαιρώνεια».

Last modified onΤετάρτη, 07 Οκτώβριος 2020 21:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep