«Περαστικά Μανώλη»

Ο Λεβαδειακός ευχήθηκε στον Εμάνουελ Κονέ περαστικά μετά τον προ ημερών τραυματισμό του και το σπάσιμο του χεριού του.

Το FL News νωρίτερα σας ενημέρωσε σχετικά με την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο μέσος του Λεβαδειακού, Εμάνουελ Κονέ. Ο Αφρικανός έσπασε το χέρι του προ ημερών και η ΠΑΕ έσπευσε να του ευχηθεί περαστικά. Μάλιστα, τον επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο τη Δευτέρα (26/08) αντιπροσωπεία της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος. Όπως ενημέρωσαν οι «πράσινοι»:

«Το νοσοκομείο δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να είσαι άρρωστος», είχε πει κάποτε ο Σαμ Γκόλντγουιν. Το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Λιβαδειάς είναι σίγουρα από κείνα που εξαιρούνται του αφορισμού. Ο ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΚΟΝΕ ο οποίος σε μια ανύποπτη φάση, σε προπόνηση της ομάδας μας, έπεσε κάτω άτσαλα και έσπασε το αριστερό χέρι του, νιώθει τυχερός μέσα στην ατυχία του. Βρέθηκε σε καλά χέρια, υποβλήθηκε άμεσα σε επέμβαση από τον διακεκριμένο ορθοπεδικό Ηλία Κωτούλα, η εγχείρηση είχε απόλυτη επιτυχία και ο Ιβοριανός σύντομα θα είναι περδίκι.

akone

Στο πλευρό του έστερξε από την πρώτη συιγμή ΟΛΗ η οικογένεια του Λεβαδειακού. Οι διοικούντες, οι προπονητές και οι συμπαίκτες του. Χθες το απόγευμα τον επισκέφθηκε η πρώτη αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο Λάμπρο Μπαλόκα. Και έπεται συνέχεια... Μαζί με τις ευχές για ταχεία ανάρρωση στον παίκτη μας, η ΠΑΕ Λεβαδειακός εκφράζει δημοσίως και τις θερμές ευχαριστίες της προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου. Όσο για τον Εμανουέλ Κονέ, έναν από τους πιο δυνατούς και πεισματάρηδες ποδοσφαιριστές της ομάδας, αυτός ανυπομονεί ήδη να ξαναρχίσει προπονήσεις και να επιστρέψει δριμύτερος. Το συντομότερο δυνατόν... Υγιής και φορτσάτος!

Στα δύο ενσταντανέ, ο κόουτς Δημήτρης Σπανός, ο βοηθός του Πέτρος Στοΐλας, ο γυμναστής Σωτήρης Βίνο και οι συνοδοιπόροι του Κονέ, Λεονάρντ Σένκα και Στάθης Χατζηλάμπρος, που έσπευσαν για να ευχηθούν "περαστικά" και να ξορκίσουν το κακό μάτι».

Last modified onΠέμπτη, 29 Αύγουστος 2019 10:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep