Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φοβού τον Φάκο!

Σε αναμμένα κάρβουνα στον Λεβαδειακό λόγω... Φάκου.

 

 

Στον Λεβαδειακό «τρέμουν» στην ιδέα ότι ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας Ανδρέας Φάκος θα ασκήσει έφεση στην αθωωτική απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League υπέρ των Βοιωτών και του προέδρου τους, Γιάννη Κομπότη.

 

Στο «στρατόπεδο» του Λεβαδειακού δεν κρύβουν τις ανησυχίες τους, διότι, όπως υποστηρίζουν, αν ασκηθεί έφεση για ακόμα μια εβδομάδα θα προκύψει καθυστέρηση στον προγραμματισμό και ως εκ τούτου δεν θα γίνουν οι μεταγραφές που είναι στα σκαριά. «Πάει, χαθήκαμε αν μας καλέσει ο κ. Φάκος. Είναι δυνατόν μετά να κάνουμε τις μεταγραφές που θέλουμε; Σιγά να μην μας περιμένουν οι παίκτες» διέρρεαν προς τα έξω κύκλοι της ΠΑΕ.

 

Υπάρχει η εκτίμηση από τους ανθρώπους του Λεβαδειακού ότι στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας όλα θα τελειώσουν οριστικά και πως η ομάδα θα γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται φέτος. Από εκεί και πέρα, πληροφορίες του footballleaguenews.gr θέλουν την ομάδα της Λιβαδειάς να έχει δώσει τα χέρια με Βραζιλιάνο επιθετικό, ο οποίος περιμένει τις εξελίξεις της αθλητικής δικαιοσύνης για να ταξιδέψει στη χώρα μας.

 

Last modified onΤρίτη, 11 Οκτώβριος 2011 23:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep