«Πρόταση ανανέωσης ο Λεβαδειακός»

Ο Αλφρέδο Μεχία αποκάλυψε ότι οι Βοιωτοί του έχουν προτείνει ανανέωση και προσφορά από άλλο πόστο όταν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Τη 2η άνοδο στη Super League με τον Λεβαδειακό πανηγύρισε ο Αλφρέδο Μεχία. Ο διεθνής μέσος από την Ονδούρα μίλησε στη «Diario Diez» της πατρίδας του και, όπως αποκάλυψε, έχει δεχτεί πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, ενώ οι Πράσινοι του έχουν προτείνει να προσφέρει από άλλο πόστο μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

Ο 34χρονος μέσος ανέφερε ακομα ότι ο Λεβαδειακός είχε προσπαθήσει να αποκτήσει τον συμπατριώτη του, Έντουιν Ροντρίγκεζ, όταν οι Βοιωτοί έπαιζαν στη Super League και δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Για την πολυετή παρουσία του στη χώρα μας σχολίασε:

«Η αλήθεια είναι ότι μου έχουν συμπεριφερθεί πολύ καλά. Η Ελλάδα είναι κάτι σαν το σπίτι μου. Νιώθω ευλογημένος για ό,τι μου έχει συμβεί».

Για τη σεζόν που διένυσε ο ίδιος:

«Στην αρχή ήταν δύσκολα, όμως η ομάδα πήρε τα αποτελέσματα που ήθελε. Είχαμε αρκετό άγχος, αλλά εν τέλει πετύχαμε τον στόχο της ανόδου».

Για την επιλογή του να αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα:

«Έχω προσαρμοστεί σε αυτά που απαιτεί, έχω ενταχθεί καλά στον σύλλογο. Είναι αποτέλεσμα της καθημερινής δουλειάς με την ομάδα. Αυτό μου επέτρεψε να έχω αυτή τη συνέπεια παρουσίας».

Ποια από τις δύο ανόδους έχει ξεχωρίσει:

«Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη φορά έχουμε περισσότερη εμπειρία, οπότε το έζησα πιο ήρεμα. Δεν παύει να είναι μία άνοδος, η οποία για να επιτευχθεί πρέπει να γίνουν λίγα λάθη. Έτσι, πετύχαμε τον στόχο αρκετά νωρίς».

Για το συμβόλαιό του και αν θα μείνει στη Super League:

«Έχω μία προσφορά απο τον σύλλογο και τη δυνατότητα να μείνω και να εργαστώ μετά από άλλο πόστο. Το εξετάζουμε με την οικογένειά μου. Είναι κάτι σημαντικό αυτό που έχουν δει σε μένα. Το κλαμπ με έχει σεβαστεί και μου το έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια, οπότε μπορώ να συνεχίσω να αγωνίζονται και όταν αποφασίσω να αποσυρθώ, να δουλέψω από άλλο πόστο».

Αν σκέφτεται το ενδεχόμενο επιστροφής στη Ρεάλ Εσπάνια:

«Η αλήθεια είναι ότι ο πρόεδρος μου μίλησε σχετικά. Αυτή τη στιγμή, όμως δεν έχουμε τελειώσει τη χρονιά. Έχουν μείνει κάποια παιχνίδια. Τα εξετάζω όλα για το καλό της οικογένειάς μου. Τα παιδιά μεγαλώνουν, πηγαίνουν σχολείο. Το μόνο που έχω αυτή τη στιγμή είναι η πρόταση του Λεβαδειακού για μακροχρόνιο συμβόλαιο και μετά να προσφέρω από άλλο πόστο».

Ρωτήθηκε ο Μεχία, γιατί παίκτες όπως ο Έντουιν Ροντρίγκεζ δεν μακροημέρευσαν στη χώρα μας και απάντησε:

«Πήγε στον Άρη, σε μια ομάδα όπου υπήρχαν πολλοί Ισπανοί και ήταν δύσκολο να προσαρμοστεί. Τότε ήμασταν στη μεγάλη κατηγορία και ο Λεβαδειακός έκανε μια προσπάθεια να τον αποκτήσει. Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει, αλλά οι θέσεις ξένων δεν επέτρεψαν τη μετακίνηση. Αυτό του κόστισε. Αν είχε έρθει σε μας, η κατάσταση θα ήταν διαφορετική».

Εάν έχει προτείνει κάποιον συμπατριώτη του:

«Όχι. Η αλήθεια είναι ότι ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άνοδο. Η τελευταία εβδομάδα ήταν η πιο ήρεμη μετά από αρκετούς μήνες, όμως δεν μου ζητήθηκε κάτι τέτοιο να πω την αλήθεια. Όταν είσαι αρχηγός πρέπει να συγκεντρώνεσαι σε άλλες λεπτομέρειες. Αν έρθουν άλλοι συμπατριώτες μου, είναι ευπρόσδεκτοι».

Πώς του συμπεριφέρονται στον Λεβαδειακό:

«Όχι μόνο σε μένα, αλλά στα παιδιά μου και τη γυναίκα μου μας συμπεριφέρονται όλοι πολύ καλά. Αυτό ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για να μείνουμε στην πόλη. Υπάρχει πολλή αγάπη».

Δεδομένων των οικονομικών προβλημάτων στην κατηγορία, πώς ήταν η κατάσταση στον Λεβαδειακό:

«Ο πρόεδρος είναι πολύ ισχυρός εδώ στην Ελλάδα. Είναι στην ομάδα πολλά χρόνια και ένας από τους πιο παλιούς προέδρους στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οπότε δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα».

Μετάφραση: FL News

Last modified onΠαρασκευή, 26 Απρίλιος 2024 17:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep