Να κερδίσει έδαφος

Η Κέρκυρα θέλει να ξεχάσει τις άσχημες εμφανίσεις της αρχής του πρωταθλήματος και να αναζητήσει την τρίτη διαδοχική νίκη της στην Football League. Η Κέρκυρα θέλει να ξεχάσει τις άσχημες εμφανίσεις της αρχής του πρωταθλήματος και να αναζητήσει την τρίτη διαδοχική νίκη της στην Football League.

Η Κέρκυρα θέλει το τρίποντο κόντρα στον ΑΟΧ Κισσαμικό ώστε να κερδίσει και άλλο έδαφος στην βαθμολογία της Football League. 

Την τρίτη διαδοχική νίκη της αναζητά η Κέρκυρα ώστε να καλύψει το «χαμένο» έδαφος από τα άσχημα αποτελέσματα στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ιονίου δείχνει να έχει βρει έναν ρυθμό στις τελευταίες εβδομάδες, τόσο με τους βαθμούς που έχει μαζέψει, όσο και με τις εμφανίσεις της σε παιχνίδια που είχε στραβοπατήματα.

Οι νίκες με την Δόξα Δράμας στην Κέρκυρα και με τον Απόλλωνα Πόντου στην Θεσσαλονίκη αναζητούν συνέχεια ώστε να έχουν σημασία και η εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΟΧ Κισσαμικό είναι αρκετά πιο δύσκολη από ό,τι φαίνεται με βάση την βαθμολογία του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί στο παρελθόν μόνο τη σεζόν 2015-16 με την Κέρκυρα να σημειώνει δύο νίκες, 1-0 στην Κρήτη και 2-0 στο Ιόνιο.   

O Δημήτρης Σπανός μετά την προπόνηση του Σαββάτου (1/12) επέλεξε την αποστολή για την αναμέτρηση με τον ΑΟΧ Κισσαμικό (2/12 - 15.00) την οποία αποτελούν οι: Κουτζαβασίλης, Αθανασόπουλος, Αναστασίου, Κούρος, Σπίνουλας, Σανδραβέλης, Παναγιωτίδης, Ιωάννου, Βέρτζος, Ν. Κρητικός, Ινάσιο, Λινάρδος, Αποστολίδης, Κόντος, Σιατραβάνης, Μίσκου, Μότα, Ζορμπάς, Τουράμ, Σ. Κρητικός, Γεωργακόπουλος.

Στην αποστολή δεν μπήκαν οι: Βουτσελάς, Νίκιτς, Θεοδωράκης, Βίλα, Μινγκάσος, Νόκα και Βλάχος.

Last modified onΚυριακή, 02 Δεκέμβριος 2018 01:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep