«Δύο προσθήκες ακόμα»

Ο Δημήτρης Σπανός μίλησε για δύο μεταγραφές ακόμα στην Κέρκυρα, σε καίριες θέσεις.

Χρήσιμα συμπεράσματα για την ετοιμότητα της Κέρκυρας έβγαλε ο Δημήτρης Σπανός στο φιλικό με τον Καραϊσκάκη (0-0) στην Άρτα. Ο έμπειρος τεχνικός επισήμανε με δηλώσεις του στο artagoal.gr πως θα γίνουν ακόμα δύο προσθήκες για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου.

«Ήταν ένα από τα πιο ωφέλιμα φιλικά μέχρι στιγμής με μια ομάδα πραγματικά Football League. Τα παιδιά έζησαν τις συνθήκες της κατηγορίας. Φαινόμαστε καλύτεροι σε γενικές γραμμές, βελτιωνόμαστε ακόμα περισσότερο. Μας έλειψε το γκολ, αλλά είμαστε σε μια εποχή τέτοια, έναν μήνα τον έχουμε σίγουρα. Άφησα κάποιος παίκτες στην Κέρκυρα να ξεκουραστούν. Θεωρώ ότι ήταν επιτυχημένο το φιλικό παιχνίδι, ωφεληθήκαμε και οι δύο ομάδες και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι ως την έναρξη του πρωταθλήματος», ανέφερε αρχικά.

Για το ενδεχόμενο νέων μεταγραφών: «Μπορεί να γίνουν μια ή δύο προσθήκες ακόμα, σε δύο καίριες θέσεις που δεν θέλουμε να κάνουμε το λάθος. Η ομάδα είναι πληρέστατη, έχει όλα τα εφόδια να πρωταγωνιστήσει».

Για τον στόχο της ανόδου: «Νομίζω ότι όταν μια ομάδα πέφτει από τη Super League, και ειδικά η Κέρκυρα, έχει αυτόν τον στόχο».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep