Ο προπονητής των 7+1 ανόδων

Ο Αλέκος Βοσνιάδης συνεχίζει να κατακτά τη μία άνοδο μετά την άλλη.

Η Κέρκυρα ανήκει και πάλι στη Super League. Με τη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης, οι Φαίακες ό,τι και αν γίνει στις επόμενες τρεις αγωνιστικές δεν θα βγουν από τη δυάδα. Ίσα, ίσα, που όπως υποστηρίζουν «τώρα πάμε για την κούπα. Θέλουμε να βγούμε πρώτοι...». Το νησί του Ιονίου πανηγυρίζει την επάνοδο στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας και μαζί ο Αλέκος Βοσνιάδης, ο οποίος έδωσε συνέχεια στο φοβερό σερί που έχει χτίσει αυτά τα χρόνια.

Ο Μακεδόνας προπονητής κατέκτησε την έβδομη άνοδο της καριέρας του. Εντάξει μπορεί να μην όλες σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά κάθε μία από αυτές έχει τη σημασία της. Προτού δείτε τον παρακάτω πίνακα με τις επτά ανόδους, να υπενθυμιστεί ότι αυτές κάλλιστα θα μπορούσαν να ήταν οκτώ. Πέρυσι η Κέρκυρα αποβλήθηκε από τη Super League και σύμφωνα με τον ΚΑΠ τη θέση της θα έπρεπε να πάρει ο τρίτος της Football League, που ήταν ο Απόλλων του Βοσνιάδη.

Εντέλει στη μεγάλη κατηγορία κρατήθηκε ο Λεβαδειακός, ο οποίος βαθμολογικά είχε υποβιβαστεί στη δεύτερη κατηγορία. Χαρακτηριστικό ότι η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ακόμα είναι στα δικαστήρια για την υπόθεση αυτή. Το flnews σας παρουσιάζει τις ανόδους του 55χρονου τεχνικού στη διάρκεα της προπονητικής του καριέρας. Από το τοπικό, στη Superl League...

ΣΕΖΟΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
1998 Αχιλλέας Τριανδρίας Από το Α' τοπικό στη Δ' Εθνική
2001 Ορφέας Σουρωτής Από το Α' τοπικό στη Δ' Εθνική 
2004-2005 Πολύκαστρο  Από τη Δ' Εθνική στη Γ' Εθνική 
2010-2011 Αναγέννηση Επανωμής Από τη Γ' Εθνική στη Football League
2012-2013 Απόλλων Σμύρνης Από τη Football League στη Super League
2013-2014 Νίκη Βόλου Από τη Football League στη Super League
2015-2016 Κέρκυρα Από τη Football League στη Super League

Last modified onΤρίτη, 10 Μάιος 2016 11:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep