Όλοι στη Λιβαδειά

Ο Αλέκος Βοσνιάδης πήρε 24 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της Κέρκυρας για τα δύο προσεχή ματς με Λεβαδειακό και ΑΕΛ.

Ζωντανή στη διεκδίκηση μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων στον όμιλο Κυπέλλου θέλει να μείνει η Κέρκυρα. Οι Φαίακες την Τετάρτη (02/12, 14:30) δοκιμάζονται στη Λιβαδειά απέναντι στον Λεβαδειακό και αν θέλουν να διατηρήσουν ελπίδες πρόκρισης, θα πρέπει να πάρουν αποτέλεσμα. Βέβαια, πρωταρχικός στόχος είναι το πρωτάθλημα για την ομάδα του Ιονίου, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να ανακοινώνει αποστολή, τόσο για το ματς με τους Βοιωτούς, όσο και για αυτό που ακολουθεί με την ΑΕΛ.

Συγκεκριμένα, ο Μακεδόνας προπονητής πήρε 24 παίκτες στην αποστολή και οι μόνοι που έμειναν εκτός είναι οι Όμο, Ζουμπουλάκης, Ίσσαρης και Γρηγοράκης. Μετά τον αγώνα, άλλωστε, οι «κυανέρυθροι» δεν θα επιστρέψουν στη βάση τους. Θα μείνουν στο Βόλο, ώστε να συνεχίσουν εκεί την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής στο AEL FC Arena.

Η αποστολή: Τριαντάφυλλος, Αραμπατζής, Κουτζαβασίλης, Ντιόγκο, Κρητικός, Γκομές, Βλάχος, Μανωλάς, Βενέτης, Καραγιαννίδης, Μεντής, Παρασκευαΐδης, Ντουαλά, Καρντόσο, Ντατίδης, Μακρίδης, Ζορμπάς, Φάμπιο, Κωτάτης, Γεωργακόπουλος, Σουάνης, Καμπάνταης, Λέντριτς.

Last modified onΤρίτη, 01 Δεκέμβριος 2015 15:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep