«Πάθος μέχρι το τέλος»

Ο Άγγελος Διγκόζης μίλησε για το πάθος των ποδοσφαιριστών του και το γκολ στο τέλος που δικαίωσε την προσπάθεια τους σε όλη την αναμέτρηση. Ο Άγγελος Διγκόζης μίλησε για το πάθος των ποδοσφαιριστών του και το γκολ στο τέλος που δικαίωσε την προσπάθεια τους σε όλη την αναμέτρηση.

Ο Άγγελος Διγκόζης μίλησε για την δίκαιη νίκη της Κέρκυρας βάσει την εικόνας που έδειξε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Καλλιθέα.

Στα προβλήματα που ξεπέρασαν και στον χαρακτήρα που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας στάθηκε ο τεχνικός της ομάδας, Άγγελος Διγκόζης. Αναλυτικά δήλωσε μετά τη νίκη (1-0) στην πρεμιέρα απέναντι στην Καλλιθέα:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν μέχρι το τέλος και για το πάθος που έδειξαν. Αν κοιτάξει κάποιος όλη τη διάρκεια του αγώνα αυτή που έπρεπε να κερδίσει ήταν η Κέρκυρα. Για την απόδοση του δεύτερου μέρους θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε πράγματα και ξέρουμε τα προβλήματα που υπάρχουν. Η ομάδα πέρασε ένα μεγάλο καλοκαίρι και η προετοιμασία έγινε για να παίξουν τα παιδιά στις αρχές Αυγούστου. Τελικά έπαιξαν ένα μήνα μετά και σε γήπεδο που ήταν αρκετά ταλαιπωρημένο από την βροχή των τελευταίων ημερών».

Last modified onΠαρασκευή, 25 Σεπτέμβριος 2015 23:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep