Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Στο κρατητήριο ο Πάτσης»

Επίθεση της Κέρκυρας στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Ανδρέα Πάτση.

Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στον Ανδρέα Πάτση εξέδωσε η Κέρκυρα. Οι Φαίακες απάντησαν στα λεγόμενα του μεγαλομετόχου της Νίκης, με τα οποία αναφερόταν στους μπράβους ντης νησιώτικης ομάδας στο παιχνίδι των δύο ομάδων. Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι ο Πάτσης προχώρησε σε γραφικό παραλήρημα, ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου και ότι θα έπρεπε σήμερα να είναι στο κρατητήριο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

«Διαβάσαμε με μεγάλη προσοχή το γραφικό παραλήρημα του κ. Πάτση και πάνω σ’ αυτό, ως ΠΑΕ Κέρκυρα, θα θέλαμε να δώσουμε τις δέουσες απαντήσεις.
Κατ’ αρχήν, ''αν υπήρχε κράτος'', όπως τόνισε ο κ. Πάτσης, τότε ΑΥΤΟΣ θα έπρεπε να είναι σήμερα στο κρατητήριο και δια παντός απόβλητος από το ελληνικό ποδόσφαιρο! Δείτε τι παραδέχτηκε ανερυθρίαστα, δίχως τον παραμικρό ενδοιασμό: ''Είχαμε λάβει τα μέτρα μας, αλλά δεν γίνεται να βγαίνουμε κάθε μέρα παγανιά στα γυμναστήρια της Αθήνας να μαζεύουμε κόσμο!''.Αυτός ο άνθρωπος έχει το ασύλληπτο θράσος να πιάνει στο στόμα του την Κέρκυρα.

Την ίδια ώρα, που ομολογούσε ότι ''καλέσαμε κάποιους “φίλους” μας, που η Αστυνομία συνέλαβε ως ύποπτες φυσιογνωμίες'', την ίδια ώρα που παραδεχόταν ότι από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, ''απειλούμαστε να μας συλλάβει, γιατί είμαστε φουσκωτοί'', την ίδια ώρα που αποκάλυπτε μια... ξεχωριστή ευχέρεια στο να διακρίνει ''όλους τους μπράβους της νυχτερινής Αθήνας και των αθηναϊκών γυμναστηρίων!''. Tέτοια δημόσια παραδοχή... μεθόδων, δεν πρέπει να έχει ξαναϋπάρξει στα χρονικά! Κι όμως, αυτός ο άνθρωπος έχει το ασύλληπτο θράσος να πιάνει στο στόμα του την Κέρκυρα.
Δόξα τω Θεώ, την ποιότητα φιλοξενίας που παρέχουν οι κερκυραϊκές ομάδες, τη γνωρίζει το πανελλήνιο εδώ και χρόνια.
Σε εμάς δεν έχουν καταγραφεί καμμένα αυτοκίνητα παικτών μας, ούτε να χρειάζονται 2,5 ώρες να μένουν οι αντίπαλες αποστολές στα αποδυτήρια, ούτε να φυγαδεύονται από την πίσω πόρτα του Πανθεσσαλικού.Ούτε... 2,5 ώρες χρειάζεται να μένουν οι αντίπαλες αποστολές στα αποδυτήρια (και προφανώς, όχι γιατί... άργησαν στο ντους), ούτε να φυγαδεύονται από την πίσω πόρτα του Πανθεσσαλικού, ούτε να αποχωρούν συνοδεία περιπολικών μέχρι την εθνική οδό (την ώρα, που εσάς, δεν χρειάστηκε να σας συνοδεύσει άνθρωπος ούτε μέχρι τα... εκδοτήρια του ΕΑΚΚ) ούτε... καμμένα αυτοκίνητα παικτών μας έχουν καταγραφεί. Αλήθεια, μήπως αυτά σας θυμίζουν κάτι, κ. Πάτση; Έτσι, επειδή είχατε την αναίδεια να μιλήσατε και για την... υπέροχη φιλοξενία που ξέρετε να παρέχετε εσείς σε φιλοξενουμένους! Αν ξέρετε, λέει...


Αλλά, εν πάση περιπτώσει, μην άγχεσθε αγαπητέ μας, συντοπίτη. Τα... πνευματικά σας δικαιώματα, δεν κινδυνεύουν από εμάς. Είπε ακόμη ο κ. Πάτσης ότι οι παίκτες του επηρεάστηκαν ''στη θέα κάποιων γραμμωμένων κυρίων''. Ποιους εννοεί; Τους security, που βρίσκονται πάντα, νομιμότατα στα εντός έδρας ματς της Κέρκυρας; Τους τραυματιοφορείς; Τους γιατρούς; Τον καντινιέρη; Την καθαρίστρια; Ποιον; Εκτός κι αν εννοεί τους κυρίους που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός να κάθονται στον πάγκο της ομάδας του, δίπλα σε αναπληρωματικούς και προπονητή. Και προφανώς, για να βρίσκονται εκεί, ως... συνεργάτες του κ. Βοσνιάδη! Έτσι, κ. Πάτση μας;Είπε ο κ. Πάτσης ότι οι παίκτες του επηρεάστηκαν ''στη θέα κάποιων γραμμωμένων κυρίων''. Ποιους εννοεί; Τους security, που βρίσκονται πάντα, νομιμότατα στα εντός έδρας ματς της Κέρκυρας; Τους τραυματιοφορείς; Τους γιατρούς; Τον καντινιέρη; Την καθαρίστρια;
Επιπλέον, θα θέλαμε να συμβουλεύσουμε τον κ. Πάτση, άλλη φορά να συνεννοείται καλύτερα με τους ανθρώπους της ομάδας του, πριν βγει να κάνει δημόσια τοποθέτηση. Όχι τίποτα, αλλά το να λέει άλλο ο ένας κι άλλα ο άλλος, όσο να ‘ναι, δημιουργεί... εντυπώσεις! ''Ό,τι επεισόδιο έγινε, έγινε μεταξύ των “μισθοφόρων” της ΠΑΕ Κασσιώπη και των δικών μας ανδρών ασφαλείας''', είπε το αφεντικό της Νίκης Βόλου. Μα, συγγνώμη, ο κ. Σοϊλέδης, ο παίκτης σας, δεν ήταν που μίλησε για χτύπημα του Δημήτρη Σουάνη στον Ανιέτε; Ο κ. Σοϊλέδης δεν ήταν που έκανε λόγο για... Αστυνομικούς, που χτυπούσαν με γκλομπ παίκτες της Νίκης; Πού πήγαν, ξαφνικά, οι... καταγγελίες της συνέντευξης Τύπου; Καταλήξτε ποιος απ’ τους δυο σας ψεύδεται –γιατί κάποιος ψεύδεται και το ποιος, το αποδεικνύει καθαρά η έκθεση του παρατηρητή και το Φύλλο Αγώνος- και πείτε μας.


Κι επ’ ευκαιρία... Μιας και ουσιαστικά ομολογήσατε πως οι ισχυρισμοί Σοϊλέδη δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, περιμένουμε και τη δημόσια συγγνώμη του παίκτη σας. Ιδίως προς τον κ. Σουάνη. Άλλωστε, όπως ο ίδιος τόνισε, «πάνω απ’ όλα, είμαστε συνάδελφοι». Όσον αφορά τα περί... 150 Κερκυραίων φιλάθλων στον αγώνα της Τετάρτης, δεν αξίζει καν σχολιασμού. Δόξα τω Θεώ, υπήρχε τηλεοπτική κάλυψη στο ματς, φωτογραφίες και εικόνα. Εκτός κι αν ο κ. Πάτσης, σταθερά εκτός τόπου και χρόνου, αναφερόταν στη γωνία της Θύρας 5, απ’ όπου παρακολούθησαν το ματς οι φίλοι της ομάδας του.
Η ΠΑΕ Κέρκυρα δεν πρόκειται να μπει περαιτέρω στη διαδικασία να ασχοληθεί. Αρκείται απλά να εκφράσει τη συμπάθειά της στην ιδιάζουσα περίπτωσή του.Το εάν επηρεάστηκαν κι αυτοί από τη... θέα κάποιων γραμμωμένων κυρίων, που επίσης απαθανάτισε ανάμεσα και δίπλα τους, ο φωτογραφικός φακός, θα έχει ενδιαφέρον να μας το διευκρινίσει. Τι ακριβώς θέλησε να πετύχει ο κ. Πάτσης, ανακαλύπτοντας έναν... άλλο κόσμο στον αγώνα της Τετάρτης, είναι καθαρά δικό του θέμα. Και η ΠΑΕ Κέρκυρα δεν πρόκειται να μπει περαιτέρω στη διαδικασία να ασχοληθεί. Αρκείται απλά να εκφράσει τη συμπάθειά της στην ιδιάζουσα περίπτωσή του. Έχει και ρίζες απ’ την Κέρκυρα, ο άνθρωπος, ένας λόγος παραπάνω...».

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν δεν ανοίγουν οι φωτογραφίες, προσθέστε στο τέλος του λινκ: /?dd

Last modified onΠαρασκευή, 16 Μάιος 2014 18:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep