Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τα play off της αντοχής»

Ο τεχνικός της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου, υποστήριξε πως όποιος αντέξει θα είναι ο κερδισμένος των play off.

Ο τεχνικός των Φαιάκων χαρακτήρισε σημαντικό τον εκτός έδρας βαθμό από την ισοπαλία κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα, η οποία προερχόταν από πολύ καλά αποτέλεσματα σε συνδυασμό με την καλή ψυχολογία. Δεν ξεκινήσαμε καλά τα play off και θέλαμε να πάρουμε κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Είχαμε τις ευκαιρίες, σημειώσαμε κάποιο γκολ, το οποίο μας έβαλε μπροστά στο ημίχρονο δεν θέλαμε να αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας ούτε να κλειστούμε ούτε να κάνουμε καθυστερήσεις.

Ο Ηρακλής Ψαχνών βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο, μας πίεσε, είχε δύο τρία σουτ και ήρθε η ισοφάριση από μία στημένη φάση. Και μετά ισορρόπησε το παιχνίδι. Το ισόπαλο αποτέλεσμα θεωρώ πως είναι δίκαιο.

Θέλαμε στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια να πάρουμε βαθμούς, να αντιστρέψουμε την ψυχολογία μας. Σε πρώτη φάση το κάναμε. Το ιδιο θα κάνουμε και με Ηρακλή. Είναι κοντά τα ματς, δεν μας δίνουν το δικαίωμα για χαρά ούτε για στενοχώρια σε οποιοπδήποτε αποτέλεσμα. Τα play off είναι της αντοχής. Όποιος αντέξει, θα έχει το πάνω χέρι» και σχολίασε για τα δύο επόμενα ματς με Ηρακλή, Αιγινιακό: «Θέλουμε να πάρουμε κάτι, για να έχουμε το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας. Όπως είδατε, ο Φωστήρας δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Είναι τα play off που θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική».

Last modified onΚυριακή, 27 Απρίλιος 2014 22:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep