Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Όποιος το θέλει περισσότερο»

Ο Τέλης Καραγιαννίδης μίλησε για το πρόγραμμα της Κέρκυρας και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Αυτός που θέλει περισσότερο το τρίποντο θα βγει και νικητής από τη μάχη της Τρίτης (08/04) μεταξύ της Κέρκυρας και του Ολυμπιακού Βόλου σύμφωνα με τον Τέλη Καραγιαννίδη. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Ιονίου μίλησε στον Arena Fm και στάθηκε στις παγίδες που κρύβουν οι αγώνες των play off.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Δεν πιστεύω ότι μόνο με αυτούς τους βαθμούς θα καταφέρουμε κάτι. Σίγουρα έχουμε ένα προβάδισμα, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ και στο τέλος να κάνουμε το ταμείο μας. Είναι σημαντικό ότι παίζουμε τα πρώτα δυο παιχνίδι στην έδρα μας, αλλά όλα είναι σημαντικά και κρύβουν τις παγίδες τους».

Για το αν είναι έτοιμη η Κέρκυρα:

«Όλες οι ομάδες κάνουν μια κοιλιά. Εμείς είχαμε κάποια κακά αποτελέσματα, τα ξεπεράσαμε και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ναι, θα έλεγα ότι είμαστε έτοιμοι για τα πλέι οφ. Αυτό που έχουμε καταφέρει μας έχει δώσει αυτοπεποίθηση και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου:

«Θα είναι ένα δυνατό. Ξεκινάμε κατευθείαν με τον πρωτοπόρο του νοτίου ομίλου σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θεωρώ ότι η θέληση θα επικρατήσει. Είμαστε στο ίδιο επίπεδο και αυτός που το θέλει πιο πολύ θα το πάρει».

Last modified onΔευτέρα, 07 Απρίλιος 2014 21:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep