Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Συστράτευση στην Κέρκυρα

Ο Δήμαρχος Κέρκυρας, Γιάννης Τρεπεκλής υποσχέθηκε στήριξη στους «κυανέρυθρους».

Η στήριξη της Κέρκυρας και το θέμα του γηπέδου συζητήθηκαν την Τετάρτη (13/11) στο δημαρχειακό μέγαρο μεταξύ του Δημάρχου, Γιάννη Τρεπεκλή και των Γιώργο Λιμπάντση, Χάρη Κουτσούρη. Ο πρώτος πολίτης του νησιού υποσχεθηκε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να συνδράμει στην προσπάθεια των «κυανέρυθρων» και ανέφερε: «Με αφορμή την επιτυχή και νικηφόρα πορεία της ομάδας, θέλω να στείλω το μήνυμα ότι ο ΑΟΚ Κέρκυρα είναι υπόθεση όλων μας και η νίκη του μονόδρομος. Προσωπικά, ως άνθρωπος και του αθλητισμού, κατανοώ απόλυτη τις μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν – παράδειγμα, το υψηλό κόστος των μετακινήσεων.

Σ’ αυτή, λοιπόν, την κατεύθυνση, ανακοινώνω ότι το επόμενο διάστημα, θα λάβω πρωτοβουλίες για τη στήριξη της ομάδας, κυρίως την οικονομική, από φορείς όπως το Επιμελητήριο, ο ΟΛΚΕ και επαγγελματικοί σύλλογοι...».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Χάρης Κουτσούρης δήλωσε: «Η Κέρκυρα κάνει φέτος μια... επανεκκίνηση, μέσα από το “πάντρεμα” των δύο ομάδων του νησιού μας. Έχουμε αποφασίσει να κάνουμε μια σειρά βημάτων, εκ των οποίων, μέχρι στιγμής, έχουμε πραγματοποιήσει επιτυχώς το πρώτο. Ήδη, η ομάδα έχει επιτύχει το επτά στα επτά.

Είμαι ευχαριστημένος, γιατί και ο κόσμος σταδιακά επανακάμπτει. Έρχεται στο γήπεδο και δίνει κουράγιο στην ομάδα. Αυτήν, λοιπόν, την ομάδα πρέπει να τη στηρίξουν όλοι οι Κερκυραίοι και ηθικά και οικονομικά. Και σ’ αυτό το πλαίσιο, είμαι βέβαιος ότι θα τύχουμε της βοήθειας και του Δήμου. Αυτό που θέλουμε, είναι να φέρουμε την Κέρκυρα ψηλά, όπως της αξίζει...».

Ο Γιώργος Λιμπάντσης από την πλευρά του ζήτησε συστράτευση και σημείωσε: «Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο δρόμο. Ωστόσο, έχουμε πάρει μια ανάσα, μετά την πορεία μας σ’ αυτές τις επτά πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος. Απομένουν, όμως, ακόμη πολλοί αγώνες ως το τέλος, οπότε το δύσκολο έργο μας βρίσκεται ακόμη στην αρχή.

Πρέπει να αγωνιστούμε όλοι μαζί και να στηρίξουμε την Κέρκυρα και ψυχολογικά και οικονομικά. Ώστε να επιστρέψει εκεί που της αξίζει, στη Super League. Σ’ αυτήν την προσπάθεια, τους χρειαζόμαστε όλους. Πρέπει όλοι Κερκυραίοι να είναι στο πλευρό μας. Και σ’ αυτό το πλαίσιο, ζητήσαμε από τον κ. Δήμαρχο, ώστε να πιέσει όλους τους φορείς, προκειμένου να μας ενισχύσουν.Τα προβλήματα είναι γνωστά και δεδομένα. Πρέπει, όμως, όλοι μαζί να δώσουμε τη μάχη, για το μεγάλο στόχο, της ανόδου στη Super League».

Πηγή: www.corfusports.gr

Last modified onΠέμπτη, 14 Νοέμβριος 2013 00:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep