Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Το ματς τελείωσε στο 0-2»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε για τις αδυναμίες που είχε η Δόξα Δράμας και τα σημεία που χτύπησε η Κέρκυρα. Ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε για τις αδυναμίες που είχε η Δόξα Δράμας και τα σημεία που χτύπησε η Κέρκυρα.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε για τη νίκη της Κέρκυρας και το ότι όλα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Για τα δύο γκολ που σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, έδωσαν τη νίκη στην Κέρκυρα και της επέτρεψαν να κάνει συντήρηση δυνάμεων στο δεύτερο μέρος, μίλησε ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου.
«Είμαι πολύ χαρούμενος επιδή βρέθηκα σε αγαπημένα για εμένα μέρη, ιδιαίτερα σε αυτό το γήπεδο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για το χειροκρότητα κατά την είσοδο μου στον αγωνιστικό χώρο. Το παιχνίδι θεωρώ πως ουσιαστικά τελείωσε στο πρώτο ημίχρονο, όπου πετύχαμε δύο γκολ και από εκεί και πέρα κάναμε συντήρηση. Θέλαμε να παίξουμε με κάθετες μπαλιές, γνωρίζαμε τις ανασταλτικές αδυναμίες της Δόξας Δράμας. Νομίζω πως έτσι προήλθε το πρώτο γκολ, από την πολύ ωραία κάθετη μπαλιά και το πέναλτι που κέρδισε ο Σουάνης. Το δεύτερο από την γρήγορη μεταβίβαση, κάτι που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Ουσιαστικά το παιχνίδι τελείωσε στο 2-0 και στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε συντήρηση και ήρθε και ένα τρίτο γκολ, όπως ήρθε και από την Δόξα άλλο ένα. Σε γενικές γραμμές θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα. Βλέπουμε ξεχωριστά τα δύο ματς που έχουμε για τη συνέχεια».
.

Last modified onΚυριακή, 20 Οκτώβριος 2013 23:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep