Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γρηγορίου: «Οιωνός...»

Κανένας αντίπαλος δεν είναι εύκολος κατά τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Ο τεχνικός της Κέρκυρας σχολίασε μετά το ματς με τη Δόξα για το Κύπελλο: «Το ότι πήγαμε στα πέναλτι και πήραμε την πρόκριση εκεί, θα το θεωρήσω οιωνό, ως προς το τι μας περιμένει όλη τη χρονιά. Όλοι έτσι θα μας αντιμετωπίζουν. Θα πρέπει, λοιπόν, να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για 90 λεπτά, ώστε να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Κανείς αντίπαλος δεν είναι εύκολος. Πόσω μάλλον η Δόξα, που και “μέταλλο” έχει και ιστορία και “βαριά” φανέλα και ποτέ δεν θα παρατούσε κανένα παιχνίδι.
Είμαι ικανοποιημένος εν μέρει. Από το β’ ημίχρονο και το πρώτο μέρος της παράτασης. Η Δόξα στάθηκε πολύ καλά στο α’ ημίχρονο, ενώ εμείς δεν ήμαστε καθόλου καλοί. Αλλά νευρικοί και με πολλά, αβίαστα λάθη. Στο β’, όμως, και στο μεγαλύτερο μέρος της παράτασης, ήμαστε μόνοι μας στον αγωνιστικό χώρο. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, στις οποίες θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι», τόνισε χαρακτηριστικά.
Aρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι, με τον Παναιτωλικό (σ.σ. πάλι για το Κύπελλο), θέλουμε να μεγαλώσουμε το χρόνο, που θα είμαστε καλοί. Να αυξήσουμε τις προσπάθειες που πρέπει να κάνουμε επιθετικά και ανασταλτικά και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, ώστε να εμφανιστούμε στην έναρξη του Πρωταθλήματος, όπως θέλουμε και πρέπει».
Σχετικά με τους λόγους που, στα υπόλοιπο του ματς, η εικόνα των Φαιάκων κινήθηκε κάτω του επιθυμητού, ο Γρηγορίου είπε πως «αιτιολογίες μπορούμε να βρούμε πολλές. Αλλά δεν θα σταθώ σ’ αυτό. Είχαμε 15 μέρες να δώσουμε φιλικό, ενώ κι αυτά που έχουμε κάνει είναι ελάχιστα. Ουσιαστικά, είναι μόλις το δεύτερο που πατάμε το χορτάρι του γηπέδου». Και αφ’ ετέρου πως «διέκρινα κάποιο άγχος από τα παιδιά, με αποτέλεσμα να μην έχουμε ρυθμό, τέμπο. Ήταν όμως το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς κι εκεί, ποτέ δεν μπορείς να περιμένεις να είσαι πάρα πολύ καλός. Ήταν αυτονόητο για μας να περάσουμε στην επόμενη φάση κι αυτό ίσως δημιούργησε επιπλέον βάρος στα παιδιά. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και όταν θα είμαστε 100% έτοιμοι, θα δείξουμε ότι έχουμε τη στόφα να παίρνουμε πιο εύκολα αυτά τα παιχνίδια».

Πηγή: corfusports.gr

Last modified onΤετάρτη, 18 Σεπτέμβριος 2013 22:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep