Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φιλική πεντάρα η Κέρκυρα

Η Κέρκυρα επιβλήθηκε 5-0 της Πρέβεζας, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση.

Το σκορ για τους Φαίακες άνοιξε στο 16’ ο Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ. Στο 24’ ο Θωμάς Κουλούρης, με ωραία προσπάθεια και αριστερό ψηλοκρεμαστό σουτ, έκανε το 2-0, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με σκόρερ τον Σουάνη στο 38’, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (3-0). Ο Μιχάλης Γρηγορίου προχώρησε σε πολλές αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο. Η Κέρκυρα σημείωσε ακόμη δύο γκολ. Σκόρερ ο Χανδρινός στο 67’ (προηγήθηκε προσπάθεια του Καραγιαννίδη στο δοκάρι και πρώτο «ριμπάουντ», του Γεωργακόπουλου, που απέκρουσε ο τερματοφύλακας) και ο Κοντός στο 75’ έπειτα από εκτέλεση φάουλ. Στο φιλικό πήρε χρόνο συμμετοχής και ο 26χρονος υπό δοκιμή Βραζιλιάνος επιθετικός, Γουέσλεϊ Ντίας Βιάνα.

Η σύνθεση της Κέρκυρας: Βρονταράς (46’ Γκίνης), Παππάς, Μεντής (46’ Ελληνίδης), Γκόμεζ (46’ Βλάχος), Αρμένης (46’ Κουτσόπουλος), Ανδρεόπουλος (46’Γυφτοκώστας), Κρητικός (46’ Κόντος), Ζορμπάς (46’ Γεωργακόπουλος), Σουάνης (46’ Καραγιαννίδης), Κουλούρης (43’ λ.τ. Γουέσλεϊ, 65’ Χανδρινός), Μπαλντοβαλίεφ (46’ Καραδεμητρος).

Ο Σεμπάστιαν Ναγιάρ ακολούθησε την αποστολή κα έκανε ατομικό πρόγραμμα στο περιθώριο του φιλικού. Στην Κέρκυρα έμειναν οι Βενέτης, Παρασκευαϊδης.

Last modified onΤετάρτη, 28 Αύγουστος 2013 15:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep