Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μην πλάθουμε σενάρια»

Ο Βλάσης Τσάκας απάντησε για το δημοσίευμα στην εφημερίδα της κυβερνήσεως, που ανέγραψε άλλη διοίκηση στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με φύλλο 3345 που δημοσιεύθηκε στις 31 Μαρτίου του 2014, η σύνθεση της διοίκησης της ΠΑΕ είναι: Πρόεδρος: Γιώργος Τσοκτουρίδης, Αντιπρόεδρος: Χαράλαμπος Κουφατζής, Διευθύνων σύμβουλος: Παναγιώτης Χαλκιάς, Μέλος: Παναγιώτης Ζαμπούκος, Μέλος: Χρήστος Ρέμμος, Μέλος: Κωστόπουλος Παναγιώτης.

Ωστόσο, στις 31 Μαρτίου, είχε ανακοινωθεί η διοίκηση του Ειρηνοδικείου: Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος: Βλάσης Τσάκας, Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Σαριδάκης, Μέλη: Βασίλης Σιδηρόπουλος, Γιάννης Ξανθιώτης, Παντελής Ηλιάδης, Πέτρος Πετρόπουλος, Συμεών Μπατμάνης.

Θέση στο θέμα που προέκυψε και προκάλεσε αναστάτωση πήρε ο Βλάσης Τσάκας, που επισήμανε ότι όλα έγιναν νομότυπα. Ο Τσάκας είπε στους 93,7:

«Συζητάμε ένα θέμα το οποίο, δεν πρέπει καν να συζητιέται. Όντως υπάρχει αυτό το ΦΕΚ και είναι το πρώτο μετά που επαναφέραμε την εταιρεία. Ουδείς δεν είχε ενδιαφερθεί να επανέλθει η εταιρία. Εμείς πληρώσαμε την πρώτη δημοσίευση. Εκκρεμούσε αυτό το πρακτικό.

Αυτό έπρεπε να δημοσιευτεί. Οι παραιτήσεις πήγαν στο Ειρηνοδικείο όλων αυτών των μελών και ορίστηκε η νέα διοίκηση, που τρέχει την ομάδα. Είναι τυπικό το θέμα. Ασχολούμαστε μ` ένα θέμα, το οποίο δεν υπάρχει. Παραιτήθηκε η διοίκηση και όρισε το Ειρηνοδικείο, διοίκηση. Όλα αυτά έγιναν από τον κ. Γραμμένο, ο οποίος εκπροσώπησε τον ΑΟΚ. Όλα έγιναν νομότυπα. Δεν έγινε τίποτα που να αφήνει την παραμικρή σκιά. Για πρώτη φορά ο ΑΟΚ λειτούργησε με μια διοίκηση ορισμένη και αποδεκτή από το νόμο. Δεν προκύπτει κανένα απολύτως θέμα. Για πιο σκοπό, βγαίνει αυτό το θέμα;

Δεν υπάρχει θέμα. Εγώ είμαι πρόεδρος και υπάρχει διοικητικό συμβούλιο, που όρισε το Ειρηνοδικείο Καβάλας. Μα καλά «παρανόμησε» και το Ειρηνοδικείο; Φυσικά και όχι. Μην πλάθουμε σενάρια. Η διοίκηση υπερασπίζεται τα συμφέροντα του ΑΟΚ. Αυτό δεν είναι το πρόβλημα. Το πρόβλημα, είναι να σώσει την παρτίδα και να μείνει στη Β` Εθνική».

Ο πατέρας Άνθιμος από την πλευρά του, τόνισε: ««Υπάρχουν μάγοι στην Καβάλα; Τα λεφτά μου, θα μου τα δώσει , ο κ. Τσοκτουρίδης; Όποιος έχει παντελόνια, απαντάει αυτή τη στιγμή. Πως γίνονται αυτά; Κάτω από τα τραπέζια;

Αυτά που ζητάμε είναι τα χρήματα, τα οποία τα βάλαμε, για να βοηθήσουμε τον ΑΟΚ.

Πως έχουν το θάρρος και το θράσος, να εμπλέκουν μέσα τον παλιό πρόεδρο του Ερασιτέχνη; Αυτό θέλω να μάθω. Έχουμε ζαλιστεί όλοι μας. Δεν ξέρουμε ποιος είναι πρόεδρος.

Δεν μπορώ να καταλάβω. Εμείς κάναμε μια προσπάθεια να σώσουμε την ομάδα και δεν έχουμε καταλάβει τίποτα. Ποιο είναι οι υπεύθυνοι που κίνησαν αυτά τα νήματα;».

Τέλος, ο Γιάννης Καραμάνης είπε: ««Υπάρχει μια δίχρονη αηδία που περιλούζει αυτή την ομάδα. Έχουμε χάσει τη… μπάλα, πολλές φορές.

Πρέπει να βρεθεί μια λύση. Ο Ερασιτέχνης να κάνει μια προσπάθεια που θα την πλαισιώσουμε όλοι οι φίλαθλοι. Είναι κρίμα που τώρα δεν ασχολείται κανένας με την ομάδα. Δεν μπόρεσε αυτή η ομάδα να δημιουργήσει ένα στρατό, που δεν θα άφηνε κανέναν απατεώνα να ασχοληθεί με αυτή την ομάδα. Αυτό ήταν ότι καλύτερο για τους φιλάθλους. Να καθόμαστε στον καναπέ και να λέμε λόγια, είναι πολύ εύκολο. Θέλει άτομα που θα είναι κοντά στην ομάδα. Αυτή η πλάκα πρέπει να σταματήσει. Δεν πάει άλλο. Κάπου να ξεκινήσει ο Ερασιτέχνης και όλοι να είμαστε από δίπλα.

Ασχολούμαστε με το ποια είναι η διοίκηση και όχι με το πώς θα προετοιμαστεί η ομάδα για τη νέα περίοδο. Δεν μου αρέσει αυτό που λένε, τι να πάω στο γήπεδο, να βλέπω τον τάδε. Ο ΑΟΚ είναι ΑΟΚ.

Έλα στο γήπεδο να βοηθήσεις τον ΑΟΚ και κανέναν άλλο. Ο κόσμος φτιάχνει τις ομάδες».

Πηγή: proininews

Last modified onΤετάρτη, 14 Μάιος 2014 10:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep