Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ώρα -σκληρής- κριτικής

Μόνο ο Βλάσης Τσάκας εξακολουθεί να πιστεύει στην παραμονή του ΑΟΚ στη Football League.

Με βάση τα όσα λέγονται και ακούγονται το τελευταίο διάστημα στην Καβάλα, φαίνεται ότι ο μόνος που πιστεύει στην παραμονή του ΑΟΚ στη Football League είναι ο Βλάσης Τσάκας. Όλοι οι υπόλοιποι, από τον πρόεδρο της ΕΠΣΚ, τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, μέχρι τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ εκτιμούν ότι οι «Αργοναύτες» δεν έχουν καμία τύχη και θα παίζουν στη Γ' Εθνική.
«Βάση της νομοθεσίας, είμαστε στη Γ' Εθνική. Ο Ερασιτέχνης η κάποιοι άλλοι θα πάρουν τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους. Δεν ξέρω ποιοι θα ενδιαφερθούν. Η ομάδα πρέπει να οργανωθεί σε καινούριες βάσεις. Να έχει καινούριους στόχους» τονίζεται από στελέχη της Καβάλας. Τώρα που η ομάδα έφτασε στο σημείο που έφτασε, γίνεται ο απολογισμός και επισημαίνεται τι δεν πήγε καλά. Ο Σάκης Τσιρονίδης, που χειρίζεται τις τύχες της Κ20, ήταν σαφής στον ραδιοφωνικό σταθμό 93.7: «Οι πολλές αλλαγές προπονητών ήταν λάθος. Οι περισσότεροι δεν είχαν να προσφέρουν τίποτα, ούτε στον ευατό τους. Νομίζω ότι το χειρότερο που έγινε, ήταν που έφυγε ο Μαραντάς. Ο Γιώργος ο Μαραντάς όταν ήρθε στον ΑΟΚ, πήγε να βάλει μια τάξη. Δυστυχώς δεν προχώρησε η δουλειά του».
Υπήρξαν και παίκτες κατά τον Τσιρονίδη, οι οποίοι επειδή μεταπήδησαν στην πρώτη ομάδα πήραν τα μυαλά τους αέρα: «Τρεις ποδοσφαιριστές, ο Ντομί, ο Καζαντζίδης και ο Παπαδόπουλος, έρχονται τώρα με την Κ20. Από τη μέρα που πήγαν στην επαγγελματική ομάδα δεν έχουν προχωρήσει καθόλου. Νομίζουν ότι ξαφνικά έγιναν επαγγελματίες και αποκτήσανε ύφος. Δεν δουλέψανε καθόλου. Κατέβαινα κάθε Παρασκευή στην προπόνηση να δω τι γίνεται. Νόμιζαν ότι τους πήραμε μεταγραφή από τη… Μπαρτσελόνα».

Last modified onΤρίτη, 22 Απρίλιος 2014 15:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep