Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διοίκηση Ειρηνοδικείου στην Καβάλα

Ο μέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα, Μπάμπης Κουφατζής, δήλωσε ότι στον ΑΟΚ δημιουργείται διοίκηση Ειρηνοδικείου.

Την πεποίθησή του ότι η Καβάλα θα καταφέρει να βγάλει τη χρονιά κατέθεσε με τοποθέτησή του στον ραδιοφωνικό σταθμό 93, 7 ο μέτοχος της ΠΑΕ Μπάμπης Κουφατζής. Γνωστοποίησε ότι δημιουργείται διοίκηση Ειρηνοδικείου, ότι μέλημα είναι να τακτοποιηθούν ασφαλιστικές και φορολογικές για να γίνουν μεταγραφές και ότι η ομάδα θα στηριχτεί στα χρήματα των τακτικών επιχορηγήσεων. Αναλυτικά όσα ανέφερε:

-Θα έχουμε μια καλή χρονιά για τον ΑΟΚ; Πως τα βλέπετε;
Αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Τώρα κάνουμε μια προσπάθεια να δημιουργήσουμε μια επιτροπή σωτηρίας, απ` όλους του φορείς. Εννοώ από τον Ερασιτέχνη, τους μετόχους και την πλευρά Βλάση Τσάκα. Επίσης με φιλάθλους. Θέλουμε να καταφέρει η ομάδα να μπει σε ένα πλάνο. Να κατεβούμε να παίξουμε με τον Ηρακλή και να βγάλουμε την αγωνιστική περίοδο.

-Να τη βγάλουμε και να σωθούμε ή να τη βγάλουμε και να πέσουμε;
Να τη βγάλουμε και να σωθούμε.

-Παίζετε σε αυτή την περίοδο πρωταρχικό ρόλο;
Δεν παίζω καθόλου πρωταρχικό ρόλο. Ολοι μαζί θα κάνουμε μια κοινή προσπάθεια. Εγώ έχω αναλάβει το ρόλο να κάνω τις επαφές μεταξύ των ατόμων που θα συμμετέχουν στη νέα διοίκηση, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια ομάδα που ισότιμα, όλα τα μέλη του νέου Δ. Σ, θα αποφασίζουν για το μέλλον της ομάδας.

-Θα είναι παρών και ο Γ. Τσοκτουρίδης σε αυτήν την προσπάθεια;
Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης απ` ότι συζητήσαμε μέχρι τώρα, θα κρατήσει τις μετοχές του αλλά δε θέλει να συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο που θα προκύψει, ως μέλος. Θα είναι πάντως δίπλα στην προσπάθεια που κάνουμε.

-Η πλευρά Τσάκα ή μόνο ο Τσάκας θα συμμετέχει;
Ο κ. Τσάκας θα συμμετέχει. Θέλει να διευκολύνει και αυτός την ομάδα, βάσει της αγάπης που τρέφει. Δεν είναι οι υπόλοιποι, που ήταν πρόσφατα. Ατομικά ο κ. Τσάκας. Δεν ισχύει ότι θέλει να πάει στον ΟΦΗ. Συζητάω συνέχεια μαζί του. Είναι θετικός. Εμείς θα μιλήσουμε με τους παίκτες και τον προπονητή, αν όλα πάνε καλά. Τα οικονομικά θα είναι όλα τακτοποιημένα, μέχρι την Κυριακή, που έχουμε το ματς με τον Ηρακλή. Η προσπάθεια που κάνω στηρίζεται σε μια διοίκηση Ειρηνοδικείου. Εγώ προσωπικά θέλω να είναι σε αυτή τη διοίκηση εκπρόσωπος των φιλάθλων, εκπρόσωπος του ερασιτέχνη, εκπρόσωπος των μετόχων. Να πάρουμε την άδεια του δικαστηρίου και με μια προσωρινή διαταγή να τρέξουμε την ομάδα. Ό,τι θα γίνεται από εδώ και πέρα, θα έχει την έγκριση του δικαστή. Υπάρχουν ενδιαφέρον από πολλούς που αγαπάνε τον ΑΟΚ να συμμετέχουν. Οι σημαντικοί άξονες είναι δυο. Να τακτοποιηθούν ασφαλιστικές και φορολογικές υποχρεώσεις, τις οποίες πρέπει να πληρώσουμε τις επόμενες μέρες, ώστε να μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές. Είναι της τάξεως 10.000 με 20.000. Μαζεύονται αυτά τα χρήματα. Θέλω να ελπίζω ότι όλοι θα καταλάβουν ότι αυτή είναι η τελευταία ελπίδα που υπάρχει, για να συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα και να προσπαθήσουμε την ομάδα.

-Που θα στηριχθεί αυτή η προσπάθεια; Θα στηριχθεί περισσότερο στα χρήματα των επιχορηγήσεων;
Ακριβώς. Στα χρήματα των τακτικών επιχορηγήσεων. Επίσης αυτοί που θα είμαστε στην ομάδα, θα κάνουμε ταμειακές διευκολύνσεις, μέχρι να έρθουν οι επιχορηγήσεις.

-Ο κ. Τσοκτουρίδης συμφωνεί να αφήνει όλα τα χρήματα στη ομάδα;
Ο μεγαλομέτοχος συμφώνησε ότι όλες οι επιχορηγήσεις από εδώ και πέρα, να πάνε για τη σωτηρία της ομάδας. Όλα τα έσοδα θα μπαίνουν στο ταμείο της ΠΑΕ.

-Για να σωθεί η ομάδα, πρέπει να ενισχυθεί το ρόστερ;
Εμείς έχουμε υποχρέωση πρώτα ο ΑΟΚ να κατέβει να παίξει, στο πρωτάθλημα. Να προσπαθήσουμε να πάρουμε ντόπιους παίκτες. Θέλουμε παίκτες από την περιοχή, που θα βοηθήσουν την ομάδα, επειδή αγαπούν και το καραβάκι. Υπάρχει περίπτωση αρκετές ομάδες, να μην τελειώσουν το πρωτάθλημα. Δεν έχουμε οικονομικές δυνατότητες να φέρουμε ακριβούς παίκτες. Εμείς θέλουμε η ομάδα να παίξει στο πρωτάθλημα. Αν η ομάδα δεν καταφέρει να σωθεί αγωνιστικά, υπάρχει ένα πριμ πτώσης σε περίπτωση που η ομάδα πέσει στη Γ` Εθνική, που είναι 70.000. Σε περίπτωση που πέσουμε θα υπάρχει αυτή η παρακαταθήκη των 70.000, για να χτίσουμε ένα πολύ καλή σύνολο, προκειμένου ο ΑΟΚ να επανέλθει άμεσα στη Β` Εθνική.

-Υπάρχουν παίκτες που δεν θα επιστρέψουν;
Θα επιστρέψουν όλοι. Εχουμε μιλήσει με όλους. Θα γυρίσουν και ο Άρτσε και ο Βαλεριάνος.

-Πόσο αισιόδοξος είστε ότι θα μπορέσει να μείνει ο ΑΟΚ στη Β` Εθνική;
Πιστεύω ότι η ομάδα θα σωθεί. Αν δεν σωθεί αγωνιστικά, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να σωθεί εξωαγωνιστικά. Υπάρχουν ομάδες που θα πέσουν λόγω χρεών. Είπαμε και πριν όμως, ότι σε περίπτωση που πέσει η ομάδα αλλά συμμετέχει παράλληλα στο πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική, θα έχει ένα μπόνους 70.000, που θα είναι σημαντικό για τη Γ` Εθνική.

-Το πρόστιμο των 30.000 από την ΕΠΟ, θα πληρωθεί;
Θα υπάρχει διακανονισμός. Όπως και με τις προσφυγές. Όλα αυτά είναι στο οικονομικό πλάνο που έχουμε φτιάξει. Από τις επιχορηγήσεις θα πληρωθούν όλα αυτά.

-Υπάρχει ελπίδα;
Υπάρχει ελπίδα. Με το πλάνο που έχουμε κάνει έχουμε εξασφαλίσει τη διαμονή των ποδοσφαιριστών ακόμη τη διατροφή και τους μισθούς τους. Φυσικά όχι όλα τα ποσά αλλά ένα διακανονισμό ξεχωριστά με τον καθένα. Επίσης θέλουμε να τακτοποιήσουμε τις ασφαλιστικές και φορολογικές υποχρεώσεις αλλά και τις δόσεις των προστίμων και των προσφυγών. Δεν έχουμε πολλές οικονομικές δυνατότητες. Το μπάτζετ θα είναι μικρό. Μακάρι να βρεθεί κάποιος άνθρωπος που θα δώσει ζεστά λεφτά. Αν δεν προχωρήσει αυτή η προσπάθεια που κάνουμε τώρα, το επόμενο βήμα είναι η διάλυση. Υποσχόμαστε ότι όλοι μας θα κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια, με τα τωρινά δεδομένα. Μόλις συσταθεί αυτή η επιτροπή θα παραχωρήσουμε μια συνέντευξη τύπου, για να μιλήσουμε για τα πάντα. Είναι πολύ σημαντικό να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο.

 

Ενόψει Ηρακλή ο Γιώργος Μαραντάς δεν υπολογίζει στους Παντελή Ντουτσαρίδη και Γιάννη Καζαντζίδη που είναι τιμωρημένοι, ενώ αμφίβολοι είναι οι Άρτσε και Γκαρακλίδης.

Last modified onΠαρασκευή, 03 Ιανουάριος 2014 18:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep